Istvan Teglas gătește teatru cu gust la Serendipity

Istvan Teglas_foto Ana Maria Moldovan
Istvan Teglas_foto Ana Maria Moldovan

Istvan Teglas, al doilea actor după Marius Manole care joacă trei spectacole de teatru într-o zi, gătește marți seara la Serendipity și nu oricum, ci teatru cu gust.

Spectacolul Chutney, în cadrul căruia arta culinară își dă întâlnire cu cea teatrală, îi va avea în rolurile principale pe Istvan Teglas și Valentina Popa. Piesa, pusă la cale de Vitalie Bichir, se va juca marți, 25 februarie, ora 19:30 la Ceainăria Serendipity. Str. Dumbrava Roșie nr 12.

Chutney, proiectul teatral produs de Teatru La Masă, unește literatura, actoria și bucătăria internațională sub umbrela teatrului independent, iar accesul la spectacol se face în baza rezervărilor la numerele de telefon 0743 283 342/ 0747013106.

„Mie îmi place foarte tare piesa. Este un lucru atât de delicat, de fragil şi de frumos făcut în filigran. Parcă nu e teatru. Vitalie Bichir a propus un concept nou pentru această piesă: în fiecare seară să vină alt prezentator. Vor fi diferiţi oameni care vor prezenta povestea asta. Mi se pare un lucru foarte bun, fiindcă ţine proaspătă şi atenţia spectatorilor şi ţine proaspătă şi atenţia actorilor a lui Istvan Teglas şi a Valentinei Popa, pentru că se vor raporta în mod diferit la fiecare om cu care vor interacţiona”, a comentat Marius Manole despre spectacolul Chutney.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel