Ispita care i-ar putea distruge pe români. Analiza astrologului

Lorina Corozan (Skat) vorbește, în analiza pe care a realizat-o recent, despre o ispită care își va lăsa amprenta pe toți.

Vă invităm să citiți analiza astrologului:

Săptămâna 25-31 ianuarie, de altfel şi ultima din acest început de an, nu e caracterizată de multe aspecte astrale. Dar, acelea puţine care sunt, vin să încheie nişte socoteli şi să tragă nişte concluzii asupra situaţiilor pe care le-am traversat, odată cu revenirea la mers direct a planetei Mercur aflată sub influenţă directă a lui Pluto. Greu de digerat aceste rezultate care fixează ce anume trebuie să se schimbe în viaţa noastră, mai ales pentru aceia care ţin cu dinții de vechile obiceiuri şi vechile structuri cu care s-au obişnuit.

Întreaga săptămâna plutesc în jurul nostru energiile de Luna Plină, cărora li se alătură şi cele emise de opoziţia Uranus-Lilith. Şi pentru că Lilith reprezintă ispita care atrage în capcană este conjunctura care oferă cu o mâna şi ia înapoi cu două, ba chiar cu trei, este tendinţa spre auto-sabotare şi sacrificiu şi pentru că Uranus e nerăbdător să se arunce în situaţii limită, să provoace crize existenţiale, să nu vă mire dacă unele lucruri vor scăpa de sub control, iar unii vor suporta consecinţe sociale ale faptelor lor. Lilith cere dreptate acum, din zona relaţiilor, parteneriatelor şi asocierilor reprezentate de Balanţă.

PS-să n-o privim cu teamă pe Lilith, căci prin lecţiile ei de acum, singuri am căzut cândva (prin 2011 prima oară!) în mrejele umbrelor noastre!

PS-atenţie mai ales cei cu accent în harta natală pe gradele 15,16,17 semne cardinale!(Berbec, Balanţă, Capricorn). O mâna de ajutor va poate veni dinspre cineva cu accent pe Rac.

PS-pentru a lua cunoştinţă cu tranzitul actual al lui Lilith, vă invit să lecturați un articol pe care l-am scris atunci când Luna Neagră a ajuns în Balanţă:

Şi pentru că Lilith schimbă semnul în ultima săptămâna a lunii august, trecând în Balanţă pe care o va traversa timp de nouă luni, consider necesare câteva fraze care să ofere cititorilor mei informaţii preţioase. Despre Lilith am mai vorbit de-a lungul vechilor mele postări şi cu siguranţă voi mai vorbi dată fiind importanța ei în studiile astrologice.

Este unul din cele mai active indicii karmice dintr-o astrogramă căci scoate la suprafaţă un rău ascuns, dar care trebuie vindecat. Studiul poziţiei acestui punct vorbeşte mult şi la nivel profund despre fiecare dintre noi, oferind informaţii bogate într-un mod exigent, uneori chiar mai hotărât decât planetele. Dar ca să înţelegem mai bine este nevoie să privim în trecutul mitologic, acolo unde Lilith este cea mai faimoasa zeiţă demon a antichităţii. Legenda spune că ar fi fost prima femeie a lui Adam care însă a refuzat sclavia şi dominaţia masculină sub orice formă, motiv pentru care a fost alungată din Eden. Ca răzbunare, s-a aliat cu demonii, devenind ea însăşi un diavol care se întoarce ademenitor în Grădina Raiului sub pielea şarpelui... restul legendei îl cunoaşteţi.

Locul pe care îl ocupă în astrogramă indică punctul întunecat în care noi înşine devenim răzbunători şi răi. Aspectele făcute cu planetele pot aduce din adâncuri la suprafaţă aceste carenţe sălbatice din noi în ideea de a ni le corecta în mod conştient. Altfel rămânem simple marionete la toanele lui Lilith şi stăpâniţi de cele mai urâte instincte.

Lilith traversează în tranzit o zodie timp de nouă luni. De anul trecut şi până acum a fost în Fecioară, semn în care s-a simţit cum atenţia la detalii s-a transformat în critică excesivă şi de nesuportat, cum unele practici comerciale s-au făcut ilicit, cum intransigenţa s-a manifestat în toată splendoarea ei, cum dorinţa de perfecţiune într-un domeniu sau altul s-a transformat la unii în dorinţă de control, indiferent de mijloace, cum alţii au profitat de credulitatea oamenilor şi au lansat pe piaţă produse false de nutriţie şi diete înşelătoare sau cum unii medici şi-au încălcat voit jurământul lui Hippocrate.

[citeste si]

Din 25 august Lilith trece în zodia Balanţei, un semn care se vrea al echilibrului şi justiţiei. Manifestarea mândriei în relaţii va ieşi mai mult ca până acum la suprafaţă, compromisurile vor fi mai mari, complicitatea şi viclenia la fel, ori atitudinile de om fatal vor avea scopuri egoiste ascunse. Să ne aşteptăm la nedreptăţi, la dorinţă de viaţă de lux fără muncă, la lene, indecență şi dezmăţ cu indolenţă manifestate la maxim, dar şi la multă-multă dependenţă de alţii. Influenţaţi de opiniile şi cerinţele venite dinspre alţii... va fi dificil să ne definim raportul şi poziţia faţă de aceştia, motiv pentru care riscăm să devenim indecişi, să lăsăm la latitudinea altora deciziile importante pentru noi, fiind un mod inconştient de a fugi de responsabilităţile faptelor noastre, iar pentru fiecare greşeală să găsim justificarea gen "altu-i vinovat".

Cei care vor profita de această poziţie a Lunii Negre s-ar putea să aibă legătură cu publicul, cu mass-media, cu politica şi diplomaţia, adică mulţi dintre aceia care au influenţă asupra maselor. Dar, să nu uite nici aceştia că, deşi vor părea puternici în exterior, compromisurile pe care le pot face vor fi atât de mari încât mai târziu le va fugi pământul de sub picioare, dezechilibrandu-i în interior, pentru că Lilith oferă un deget într-o parte şi ia cu ambele mâini din altă parte.

Nativii sau cei cu Ascendent în:

Berbec-pot încerca să domine parteneriatul, nu sunt obiectivi şi nu ţin cont şi de opinia celuilalt din cuplu;

Taur-să fie atenţi la relaţiile de subordonare, la responsabilităţile asumate şi la sănătate;

Gemeni-tind să joace teatru în relaţiile afective ori să le strice pe cele cu copilul sau să se aventureze în jocurile de noroc unde un eventual câştig îi poate transforma în rău;

Rac-posibil ca Lilith să le împovăreze karma strămoşească dacă nu vor reacţiona corect în faţa atitudinii părinţilor sau îngreunează şansa de a avea o familie echilibrată, accentuând lupta între rudele de sex opus;

Leu-nativii pot abuza de cuvinte lipsite de conţinut, iar dacă atitudinea lor va fi nedreaptă cu alţii riscă neplăceri la drum;

Fecioara-dacă veniturile şi le câştigă incorect pot avea necazuri cu legea;

Balanţă-riscă răniri fizice dacă vor încerca să-şi exercite farmecul în scopuri egoiste;

Scorpion-nativii se pot izola şi pot suferi în tăcere din cauza frustrărilor şi complexelor sentimentale;

Săgetător-riscă să între într-un anturaj nepotrivit ori să-şi piardă un prieten de nădejde;

Capricorn-pot avea dificultăţi în a-şi păstra poziţia socială sau în a găsi un job;

Vărsător-să aibă grijă la educaţia superioară, la drumurile în străinătate sau la manifestarea propriilor filozofii de viaţă;

Peşti-să fie atenţi la asumarea riscurilor, la manipularea în intimitate, la practicarea incorectă a ştiinţelor oculte sau la încălcarea legii prin fraudarea altor persoane.

Echilibraţi tendinţele negative "lilith-iene" prin corectitudine faţă de ceilalţi! Compromis-compromis... dar până unde?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel