IRIS lansează un single alături de Puya la concertul aniversar - VIDEO

iris
iris

Trupa Iris va lansa o piesă pentru care a colaborat cu Puya. Evenimentul va avea loc la pe 22 iunie, pe Național Arena, cu ocazia concertului aniversar de 35 de ani.

În cadrul evenimentului, a fost dezvăluit şi numele viitorului single al trupei. Este vorba de piesa "O lume doar a lor", pentru care s-a colaborat cu Puya, au anunțat membrii trupei în cadrul unei conferințe de presă.

Rapperul Puya şi soprana Felicia Filip sunt invitaţii concertului aniversar pe are îl va susţine formaţia Iris, pe 22 iunie, pe Naţional Arena din Capitală.

În cadrul evenimentului va fi lansat şi noul album, despre care membrii trupei au spus că va include şapte piese noi şi şapte piese vechi. Dacă despre melodiile noi membrii trupei nu au spus nimic la conferinţă, piesele vechi au fost deja alese de fanii Iris, pe site-ul oficial al formaţiei. Astfel, cele şapte piese vechi marca Iris care vor figura pe albumul aniversar sunt: "Floare de Iris", "Strada ta", "Trenul fără naş", "Somn bizar", "Baby", "Pe ape" şi "Noaptea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel