iPhone 4 alb a ajuns în România. VEZI AICI cât costă acum cel mai ieftin telefon

iphone-4-alb-afp
iphone-4-alb-afp

iPhone 4 a ajuns acum și pe piața românească, unde Orange promovează varianta albă a iPhone 4, împreună cu un abonament promoțional cu internet nelimitat.

Pentru început, primele telefoane vor putea fi achiziționate doar online. În acelasi timp, versiunea pe negru a telefonului Apple poate fi cumparata "la pachet" cu un abonament de date la preț redus cu 20%.

Și iPhone 4 alb poate fi cumpărat la aceleași prețuri ca versiunea pe negru, iar costul abonamentelor rămâne același. Singura diferență este traficul de internet nelimitat, adică operatorul promite aceeasi vitezași după ce consumi numarul de GB incluși în abonament.

Daca vrei un iPhone 4 pe negru la Orange, cel mai ieftin model costă 219 de euro cu abonament pe doi ani, în valoare de 23,20 euro, redus cu 20%. De acești bani ai 200 de minute naționale, 1.200 de minute în rețea, 900 de SMS-uri în rețea, 50 MMS-uri naționale și internet pe mobil nelimitat.

Oferta este valabilă pană la sfarșitul lunii. Clienții primesc reducere de 20% la taxa de abonament în primele 3 luni, în cazul contractelor pe 12 luni, și 20% reducere pana la 31 decembrie, pentru contractele pe 24 de luni.  Iar cel mai scump telefon te costa 425 de euro, cu abonament pe doi ani, scrie Incont.

La Cosmote în schimb, poți să-ți iei un iPhone 4 la liber și să-ți alegi un abonament cu internet inclus sau chiar o cartelă. In plus, 10% din telefoanele vandute de Cosmote sunt smarpthone-uri.

La Vodafone un iPhone 4 te costă 199 de euro cu abonament pe un an, în valoare de 39 de euro pe lună. Totodată, iPhone 5 prinde contur și intră în stadiul de testare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel