iPad 2 Gold History, acoperit cu aur şi oase de dinozaur, costă 5 milioane de lire

iPad-2-Gold-History
iPad-2-Gold-History

iPad 2 Gold History este probabil cel mai extrem gadget pe care il poti cumpara. Nu numai ca este acoperit din „cap pana-n picioare“ cu doua kilograme de aur de 24 de carate si 12,5 carate de diamante, dar piatra pretioasa din jurul bezelului este amestecata cu aschii zdrobite dintr-o fosila T-Rex.

autor: Sara Abou-Khalil

iPad 2 Gold History

Doar doua astfel de iPad-uri, de 5 milioane de lire vor fi facute si daca aveti bani ar trebui sa va grabiti pentru ca unul dintre ele i-a fost vandut deja unui client secret.

Gadgetul este acoperit cu 12,5 carate de diamante si, in plus, daca il intorci, logoul Apple este facut din 52 de seturi de pietre separate. Partea din spate este facuta din aur masiv si cantareste doua kilograme.  iPad-ul cantareste, in total, trei kilograme.

iPad 2 Gold History conţine şi Ammolite canadian, cea mai veche piatra din lume

In mod ciudat, partile palide care inconjoara ecranul au fost facute din 750 de grame din Ammolite canadian, cea mai veche piatra din lume - 75 de milioane de ani - si din 57 de grame din coapsa unui Tyrannosaur care au fost rase in piatra. Daca aceasta indulgenta nu te-a facut sa te simti ametit, iPad-ul a fost terminat cu un singur diamant de 8,5 carate inconjurat de alte 12 diamante taiate fara greseala.

Stuart Hughes nu este strain de indulgenta nebuna, bineinteles. Creatorul britanic al  iPad 2 Gold History a realizat o serie de gadgeturi „ultra-luxoase“ si a inceput aceasta afacere acum 12 ani cand si-a decorat bicicleta cu bijuterii pretioase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel