Ion Oncescu, probleme la „Exatlon"

Concurenții din echipa Faimoșilor au și ei probleme în interiorul grupului. Campionul mondial la skandenberg lansează acuzații.

Chiar dacă în echipa Războinicilor problemele din interiorul grupului au fost mai vizibile încă de la începutul competiției, nici echipa Faimoșilor nu este ocolită de tensiuni. Ion Oncescu, campion mondial la skandenberg și unul dintre cei mai puternici concurenți de la Exatlon, pare să fie asimilat cu dificultate de echipa Faimoșilor. În ediția difuzată ieri, celebrul sportiv a făcut câteva declarații care zduncină imaginea de perfectă coeziune a echipei sale.   

 „S-au transformat din comedianții ambulanți din prima parte a campusului, într-un circ Strutki (n.r circul din „Fram Ursul Polar”), unde aproape fiecare știe ce urmează să spună oricare dintre ceilalți. Se completează într-un mod care pe mine mă adoarme și, culmea, când încerc să dorm, chiar cu dopuri în urechi, tot nu reușesc. Am încercat să am niște dialoguri cu ei, mai ales la început. Nu mă simt frustrat, e o situație”, a afirmat Oncescu.

 

Giani Kiriță, reproșuri la Oncescu

Giani Kiriță este cel care i-a reproșat fățiș lui Oncenscu detașarea în momentele cheie, când moralul echipei are nevoie de o infuzie de încurajări. Introvertit, foarte calculat, cu o forță fizică impresionantă, Ion Oncescu rămâne însă un pilon important al echipei, care poate oricand să întoarcă scorul în favoarea Faimoșilor.

În această seară, de la ora 20.00, concurenții vor trece prin noi probe la „Exatlon" și va avea loc prima eliminare din concurs.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel