Investiție de un milion de euro, pentru cea mai frumoasă clădire din România

O pensiune modernă, aflată pe Valea Doftanei și inaugurată în vara anului trecut, a cărei construcție a costat aproximativ un milion de euro, și-a căpătat reputația de cea mai frumoasă clădire din România.

Pensiunea prahoveană este cea mai frumoasă clădire din România. O spun deopotrivă arhitecţii şi turiştii, care sunt atraşi de ea... ca un magnet, informează RTV.net

Arhitectura avangardistă din frumoasa zonă montană, precum și serviciile de calitate aduc pensiunii nenumărați turiști

Imobilul, pentru a cărei construcție s-au cheltuit aproximativ un milion de euro, e construit pe jumătate în pământ, are 20 de camere cu vedere spre lac, iar parcarea auto se află pe acoperiş.

Mâncarea este şi ea de cinci stele. "Avem un meniu internaţional, dar ne axăm şi pe produse locale...lapte, brânză...luăm tot ce se poate de la ţăranii din zonă", a declarat Paul Pricope, duty manager.

Pensiunea are şi o .zonă de wellness, cu saună şi fitness, zonă de grătare şi spaţiu de joacă pentru copii.

Răzvan Florea, asociat, a mărturisit:  "Ideea ne-a venit căutând un loc special, pe malul unui lac (...) Este o clădire premiată la Anuala de Arhitectura. Am luat premiul I la Anuala din 2011, la categoria social-cultural. Este cea mai frumoasă clădire din România".

Creată de arhitecţii Bogdan Babici şi George Maftei, coautor fiind Bogdan Brandiburg, la pensiunea de pe Valea Doftanei nu există numere pentru camere, ci culori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel