Investiţia Daimler de la Sebeș, inaugurată pe 29 iulie

Dan Şova, ministrul Delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, a declarat că investiţia constructorului german Daimler de la Sebeş va fi inaugurată pe 29 iulie.

Într-o primă etapă, Daimler va avea 300 de angajaţi, cu posibilitatea extinderii locurilor de muncă în următorii doi-trei ani.

Victor Ponta se va deplasa marţi, în cea a doua zi a vizitei, la Stuttgart, capitala landului german Baden-Wurttemberg. El va merge la sediul Daimler, unde se va întâlni cu Andreas Renschler, membru al board-ului concernului. De asemenea, premierul va vizita fabrica Daimler şi se va întâlni cu muncitorii români de la fabrica Cugir, aflaţi la cursuri de perfecţionare.

 Daimler AG va investi peste 300 de milioane de euro în filiala sa din România, Star Transmission, pentru a servi segmentul de vârf al cererii de cutii de viteze şi componente ale sistemelor de transmisie ale Mercedes, se arăta într-un comunicat al ministrului Delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, Dan Şova, din 28 mai.

 Şova a semnat cu reprezentanţii legali ai Daimler AG, acordul investiţional între Guvern şi constructorul german Daimler.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel