Întreprinzători români, pregătiți-vă să îi înlocuiți pe cei italieni

logo_confindustria
logo_confindustria

Întreprinzătorii români i-ar putea înlocui, în zece ani, pe întreprinzătorii autohtoni din Italia în anumite domenii de activitate, deoarece oamenii de afaceri români tind să fie din ce în ce mai competitivi, a declarat, marţi, preşedintele Confindustria România, Mauro Maria Angelini.

"În Italia, există peste 30.000 de firme româneşti, iar opinia mea este că întreprinzătorii români i-ar putea înlocui, în 10 ani, pe întreprinzătorii autohtoni din Italia în anumite domenii de activitate, mai ales datorită competitivităţii sporite. În plus, în ciuda crizei economice, în Italia trăiesc la ora actuală 1,5 milioane de români care au reuşit să se adapteze condiţiilor economice", a afirmat Angelini, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

"Nu există o altă ţară în lume cu atât de mulţi întreprinzători italieni ca România. În Italia, la ora actuală mor destul de multe firme, însă România poate deveni un fel de laborator internaţional pentru IMM-urile italiene", a subliniat preşedintele Confindustria România.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel