Inteligența, noul afrodiziac

sexul_oral__thinkstock_3ea91edf76
sexul_oral__thinkstock_3ea91edf76

Dacă la un moment dat, în materie de sex, gastrosexualii erau foarte apreciați, iată că trendul s-a schimbat. În anul 2014, inteligența este la mare căutare, femeile fiind extrem de atrase de bărbații care au ceva de spus din punct de vedere intelectual.

Sapiosexualitatea implică atracția față de o persoană, nu doar prin felul în care arată, ci prin inteligența de care dă dovadă. Tot mai multe femei se simt atrase de bărbații care se încadrează în aceste norme ale inteligenței, arată un studiu semnat de psihologul american Anisha Coutinho, citat de Romania tv.

„Femeile preferă mai nou inteligența în detrimentul mușchilor. În mod tradițional, femeile sunt mai inteligente decât bărbații, de aceea au căutat mereu compania unor bărbați inteligenți. Este adevărat că și relațiile clasice porneau de la nevoia de protecție a femeilor. Însă astăzi, femeile pot face tot ceea ce poate face și un bărbat, dacă nu chiar mai mult decât atât. În consecință, femeile de azi sunt atrase de partenerii cu o inteligență peste medie mai mult decât de alte calități ale acestora. Practic, aceasta este baza unei relații moderne", a spus autoarea studiului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel