Inna şi Smiley, cele mai multe premii la Romanian Music Awards 2011

inna si smiley
inna si smiley

Marii câştigători ai celei de-a noua ediţii a Romanian Music Awards 2001, care a avut loc vineri seară în Piaţa Sfatului din Braşov, au fost Smiley şi Inna care au plecat acasă cu patru şi, respectiv, trei trofee.

Startul show-ului a fost dat la la ora 19.00 cu defilarea artiştilor pe covorul roşu şi s-a încheiat la ora 3.00 cu un spectacol oferit de Voltaj împreună cu Horia Brenciu.

Nominalizat la şapte categorii, Smiley a reuşit performanţa de a pleca acasă cu trofeele pentru Best Male, Best Pop, Cea mai difuzată piesă - "Love is for free" şi Premiul Radio 21, pentru cel mai difuzat artist român în 2010.

Pe scenă Smiley a oferit un frumos moment live cu o compilaţie din "Oficial îmi merge bine" şi "Dream girl". El le-a mulţumit tuturor tuturor fanilor care i-au acordat voturile declarând că încă nu-i vine să creadă că piesele şi stilul lui muzical sunt mai ascultate decât stilurile care sunt în vogă în prezent.

Inna, care a păşit pe covorul roşu într-o frumoasă rochie neagră cu un decolteu care a atras imediat bliţurile aparatelor de fotografiat, a plecat acasă cu premiul Best female, Best site - inna.ro şi Premiul revistei OK.

Vrând să demonstreze că se descurcă foarte bine şi atunci când cântă live, Inna a prezentat o compilaţie din mai multe melodii dintre care nu au lipsit "Un momente", "Born this way", "Mamasita", "Americandrim", "Ya BB" şi "Use somebody", demonstraţie foarte gustată de publicul din Piaţa Sfatului din Braşov.

Printre performerii seri s-au numărat şi băieţii de la Play & Win care au au primit premiile pentru Best Dance şi Best Producer.

Andreea Bănică a adus pe scena de la Braşov două piese dintre care nu lipsit noul single "Electrified" şi a plecat de pe scena din Piaţa Sfatului cu două premii - Best Show şi Best Video pentru piesa "Sexy".

Alexandra Stan, deşi nu a fost prezentă la Braşov, a adunat şi ea două premii, Best Song pentru piesa "Mr Saxobeat" şi premiul Border Breaker.

Best DJ a fost declarat DJ Andi, în timp ce premiul pentru Best Hip-Hop i-a revenit lui Guess Who.

Prezent pe scenă toată seara în calitate de prezentator alături de Cosmina Păsărin, Puya a fost nevoit să mai urce pe scenă şi pentru alte două momente care l-au bucurat la fel de mult. Unul dintre ele a fost cel când a fost premiat pentru Best album - "Românisme II" şi celălalt când împreună cu Sişu şi-a încântat fanii cu piese precum "Tot în familie", "Tupeu de borfaş", "Mai vrei" sau "Pune-i la pământ".

Câştigători la categoria Best New Act au fost declaraţii băieţii de la ROA, în timp ce premiul pentru Best Rock i-a fost acordat trupei Vunk pentru piesa "Vreau o ţară ca afară" iar premiul pentru Best group a fost câştigat de DJ Project & Giulia.

Premiul pentru Best Performance a fost câştigat de Mandinga iar Corina a fost răsplătită cu premiul Fashion icon.

O prezenţă apreciată de public a fost cea a Andreei Bălan care a venit la Romanian Music Awards însoţită de trupa ei de dansatoare şi a lansat în premieră "The bunny show", un spectacol special pentru cluburi, după cum a declarat artista.

Ea a primit din partea revistei FHM un premiu special pentru Cel mai sexi videoclip - "Like a bunny".

Ultimul premiu al serii a aparţinut trupei Voltaj care a fost premiată pentru Best live.

sursa: Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel