Inna, cadou pentru fani de ziua ei

INNA si-a sarbatorit ieri ziua de nastere, prilej cu care artista a lansat single-ul in limba romana “Cum ar fi?”, filmat intr-o sesiune speciala Global Session.

Piesa a fost compusa de Irina Rimes (interpreta hit-ului "Visele" impreuna cu INNA si produsa de Alex Cotoi si DJ Sava).

Videoclipul a fost filmat in Bucuresti, in studioul Gate One, regizat si filmat de Khaled Mokhtar, cu care artista a colaborat si pentru alte proiecte video.

“Mi-am dorit foarte mult sa le pot oferi cadou fanilor de ziua mea piesa “Cum ar fi?” Este o piesa draga mie, speciala, la care am lucrat impreuna cu Irina Rimes, o artista si compozitoare extrem de talentata, pe care o apreciez.

Cand am primit piesa “Cum ar fi?”, am fost foarte bucuroasa, am simtit ca ma regasesc in mesaj si ma bucur ca impreuna cu Irina, am reusit sa cream o piesa care sa sune asa de bine. De altfel, vom lucra impreuna pentru primul meu album in limba romana, sunt foarte entuziasmata. Sper sa va placa tuturor si sa va faca sa visati la iubire, sa iubiti in fiecare zi”, a declarat INNA.

“Cand am compus piesa “Cum ar fi?”, m-am gandit direct la INNA ca fiind cea mai potrivita voce sa o interpreteze. De altfel, pentru ca aceasta prima piesa a iesit atat de bine si am colaborat frumos atunci cand am compus-o, ma bucur sa iau parte la crearea primului album INNA in limba romana.

Cred ca piesa “Cum ar fi?” nu s-ar fi potrivit mai bine unui alt artist decat INNA si sunt sigura ca va fi primita cu caldura de publicul din Romania”, a declarat Irina Rimes.

INNA lucreaza la primul album in limba romana din cariera.

Anul acesta, INNA a decis sa isi doneze ziua de nastere pentru a-I sustine pe cei de la Hospice Casa Sperantei, astfel ca fani din tara si din strainatate, familie, prieteni pot alege sa directioneze banii necesari acordarii de ingrijire paliativa bolnavilor in faza terminala din centru.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel