Incredibil. 4 vedete care au ucis oameni

Accidente de circulație, împușcături, înjunghieri – vedetele au comis fapte groaznice. Pentru că și ei sunt oameni. Nu toți au fost însă pedepsiți cu închisoarea.

Autor: Gabriela Florentina Boghian

Laura Bush

În seara de 6 noiembrie 1963, viitoarea Prima Doamnă a Americii, Laura Bush (care avea atunci 17 ani) n-a respectat un semn de stop in Midland, Texas, și s-a ciocnit de o altă mașină. Șoferul celeilalte mașini, coleg și prieten cu ea, a murit pe loc. Pentru că nu era sub influența alcoolului și nici nu avea viteză excesivă, Laura nu a fost condamnată și a suferit doar răni minore.

OJ Simpson

În noaptea de 12 iunie 1994, Nicole Brown Simpson, fosta soție a actorului și starului de fotbal american O.J. Simpson, a fost înjunghiată mortal în fața casei ei din Los Angeles, împreuna cu iubitul ei, Ronald Goldman. O.J. a fost arestat, dar n-a fost găsit vinovat de omor. Cu toate acestea, la un process din 1997 a fost găsit responsabil pentru cele două morți, iar fiecare dintre familiile victimelor a primit 12.5 milioane de dolari despăgubiri. În 2008, Simpson a fost condamnat însa la 33 de ani de inchisoare pentru numeroase delicte, printre care jaf armat și răpire. În prezent e după gratii.

Brandy

Pe 30 decembrie 2006, cântăreața americană de R&B a ucis o femeie de 38 de ani în urmă unui accident rutier pe o autostradă din California. Se pare că, Brandy nu a pus frană la timp și s-a izbit în mașina victimei. Deși și-a asumat responsabilitatea pentru accident, Brandy nu a fost acuzată de crimă.

Lead Belly

Cântărețul blues/folk cunoscut pentru hit-uri precum „House of the Rising Sun” și „Goodnight Irene” a fost un client obișnuit al închisorilor americane. Cea mai lungă ședere după gratii a avut-o din 1918, când și-a ucis o ruda, pe Will Stafford, din cauza unei dispute pentru o femeie. A fost condamnat la 35 de ani de închisoare, dar a fost eliberat în 1925, în mare parte datorită unui cântec pe care l-a scris pentru Guvernatorul texan Par Morris Neff, în care pleda pentru eliberarea lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel