INCENDIU la terapie intensivă. S-a activat PLANUL ROȘU. Intervenție de URGENȚĂ în țară / UPDATE

Autoritățile sunt în alertă, sâmbătă seară, din cauza unui incendiu izbucnit la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț. 

Potrivit Realitatea Plus, la Spitalul Județean din Piatra Neamț a izbucnit un incendiu extrem de puternic. Cel puțin un salon este în flăcări și, potrivit informațiilor, sunt victime. S-a activat planul roșu de intervenție, toate echipajele disponibile mergând către Spitalul Județean.

Aceeași sursă precizează că opt persoane erau la terapie intensivă în salonul în care a izbucnit incendiul. Echipele de salvare încearcă să găsească în aceste momente toate potențialele victime ale incendiului. 

„La momentul acesta, incendiul este stins. Din păcate, s-au înregistrat victime”, a precizat, la Realitatea Plus, Irina Popa, de la ISU Neamț. 

Intervenția este în dinamică.

„Incendiul este în procedură de evaluare și lichidare. Sunt acolo toate echipele de la ISU Neamț (...) Nu se poate intra acolo sus”, a declarat, pentru Mediafax, prefectul județului Neamț, George Neamț.

UPDATE: 

Conform ultimelor informații, medicul de gardă a încercat să îi evacueze pe pacienții blocați în salonul incendiat, dar a fost ars în proporția de 80-100%. De asemenea, pacienții erau în stare gravă și internați cu COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel