Înșelătorie cu pisici. Fenomen îngrijorător

O femeie din Canada a transmis un avertisment cu privire la un fenomen pe care îl consideră îngrijorător, în care pisici rase și cu mustățile smulse sunt vândute drept exemplare de Sphynx, o specie de feline de companie lipsite de blană.

Joanne Dyck, din Alberta, a povestit pentru sursa citată că a plătit 700 de dolari către un site cu anunțuri pentru ceea ce a crezut că era un pui de Sphynx, o rasă celebră deoarece exemplarele sale sunt complet lipsite de blană, fiind recomandate în special persoanelor alergice la părul de pisică. Ea a botezat puiul Vlad, însă, pentru că acesta nu se înțelegea cu pisica pe care o avea deja, l-a dat spre adopție altei iubitoare de animale.

Spre surpriza acesteia, însă, după o săptămână lui Vlad a început să-i crească o blană de nuanță portocalie. În plus, motanul nu se simțea bine așa că a fost dus la veterinar unde s-a descoperit că avea infecții la nivelul pielii cauzate de tăieturi. Personalul medical a informat-o pe noua proprietară a lui Vlad că blana acestuia fusese rasă și că acest lucru îi produsese rănile.

[citeste si]

Societatea pentru Protecția Animalelor din Calgary o îndeamnă acum pe Dyck să depună o plângere la poliție pentru ca acest caz să poată fi anchetat. Acuzațiile de înșelăciune ar putea fi însoțite de cele de abuz de animale deoarece Vlad a fost chinuit, nu numai pentru îndepărtarea părului, ci acestuia i-au fost smulse și mustățile și sprâncenele, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel