Imagine uluitoare, surprinsă de un excursionist: A fost ceva iresponsabil

O fotografie realizată de un excursionist în Norvegia dovedește că există și părinții care, din dorința de a realiza o fotografie memorabilă cu propriul bebeluș, nu iau în seamă în ce măsură pun în pericol viața micuțului.

Platforma stâncii Pulpit sau Preikestolen, din Norvegia, situată la circa 604 metri deasupra fiordului Lyse,  oferă o panoramă care-ți taie respirația, fiind și una dintre cele mai populare destinații din această țară.

Însă, imaginea surprinsă de un excursionist dă fiori oricăror părinți responsabili. Fred Sirevåg a realizat o fotografie care surprinde momentul în care un bebeluș a fost lăsat de părinți aproape de marginea platfomei și chiar s-au depărtat un pic de el pentru a reuși să surprindă în cadrul aparatului de fotografiat doar copilul și imaginea superbă a Preikestolen-ului din fundal.  

"A fost foarte ciudat. Copilul ar fi putut cădea în orice direcție. Cred că a fost ceva iresponsabil", a declarat excursionistul, scrie mashable.com.

Deși vederea copilului la marginea stâncii l-a șocat pe Sirevåg, mulți turiști nu ezită să piardă o astfel de experiență, mai ales că zona nu este protejată cu bariere. 

Stânca Pulpit sau Preikestolen este o protuberanță stâncoasă solidă situată la circa 604 metri deasupra fiordului Lyse, de pe coasta de vest a Norvegiei.

Turiștii care ajung aici ar trebui însă să fie mai atenți, întrucât nu există nicio barieră de siguranță pe marginea stâncii, iar în urma proceselor glaciare de peste 10.000 de ani, pe suprafața ei s-au format crăpături.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel