Imagine cu impact emoțional, vizualizată de 11.5 milioane de ori

Imaginea unei mame cu bebelușul ei de doar trei zile care doarme liniștit chiar sub cicatricea de la operația de cezariană a devenit, în aceste zile, una dintre cele mai populare fotografii pe internet, fiind vizualizată de 11.5 milioane de ori. 

Fotografia alb-negru cu un impact emoțional deosebit a devenit rapid printre cele mai redistribuite pe rețelele de socializare, unde a primit sute de mii de like-uri.

Helen Aller, în vârstă de 29 de ani și însărcinată în opt luni, a decis să fotografieze nud o prospătă mamă care a dorit să rămână anonimă, împreună cu bebelușul ei. Ulterior, a distribuit-o în mediul online, fără a bănui că va deveni virală. Imaginea arată și cicatricea rămasă în urma operației de cezariană, care le-a salvat viața celor doi.

"In urma cu ceva timp, am fotografiat o mama in timpul sarcinii. Atunci imi spunea cat de speriata este de operatie de cezariana. Saptamana trecuta a intrat in travaliu, dar nu a avut de ales, iar doctorii au efectuat cezariana, dupa ce aceasta a avut complicatii la nastere. Dupa operatie, m-a rugat sa vin sa o fotografiez, spunandu-mi ca cel mai rau cosmar al ei a fost cel care le-a salvat viata ei si copilului ei." a povestit fotografa conform Metro, scrie stirileprotv.ro.

Imaginea a atins un punct sensibil în inimile a milioane de utilizatori de pe rețelele de socializare, care au redistribuit-o și au admirat curajul mamei de a-și expune corpul imediat după naștere, fără nici un retuș.

"Este o imagine superbă. Ne reamintește despre cât de multe sacrificii face o mamă pentru a aduce pe lume copilul. Chiar dacă ne este frică, rămânem curajoase și puternice" a scris o utilizatoare.

Câțiva utilizatori au reportat, însă, poza pentru nuditate, iar alții s-au plâns că imaginea este prea explicită. Pentru cei care au criticat faptul că se vede rana încă deschisă în urma operației de cezariană, Helen Aller a povestit de ce bebelușul a fost astfel așezat: "Copilul nu putea fi așezat mai sus pentru că ar fi fost o presiune prea mare lângă rană" a explicat fotografa.

EDIT: I didn't expect this image to reach so far. I understand everyone has their own opinion which they are entitled...

Posted by Helen Carmina Photography on Tuesday, 11 August 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel