Iertarea infidelității soțului, o greșeală imensă

Infidelitatea distruge căsnicia, chiar dacă după o perioadă partenerul care a fost înșelat susține că a iertat greșeala.  

Potrivit lyla.ro, infidelitatea este una dintre cele mai grave forme de trădare, cauzând fracturi grave în întregul relației de căsnicie, destabilizând exact fundamentul acesteia, încrederea între soți. Reclădirea aceste încrederi este aproape imposibilă, întrucât cei care înșală în căsnicie sunt persoane neloiale, lipsite de tărie de caracter în relația de cuplu, iar cei care știu cel mai bine acest lucru sunt chiar cei care continuă căsnicia, deși unul dintre parteneri a câlcat strâmb.

În opinia psihologilor Charles și Elizabeth Schmitz (căsătoriți, de altfel), care au peste 32 de ani de experiență în terapie familială, lucrând de-a lungul timpului cu mii de cupluri din 49 de țări de pe întreg pământul, „caracterul" în căsnicie contează fundamental.  

Mai mult, specialiștii, deși profesia lor este să consilieze cupluri în dificultate, recunosc că nicio relație de căsnicie nu va putea fi restabilită, reconstruită în totalitate după ce  unul dintre parteneri s-a făcut vinovat de infidelitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel