Idei de cadouri pentru oameni care deja au totul

Cu siguranță, fiecare dintre dumneavoastră aveți un prieten care dispune de suficiente resurse financiare în conturi, astfel încât să nu își mai dorească nimic. Cu toate acestea, cu o anumită ocazie, trebuie să-i luați un cadou care să-l impresioneze și, dacă nu aveți nicio idee, CNN vă face câteva recomandări. Ce-i drept, pentru astfel de daruri este nevoie de sume de bani considerabile, dar haideți să vedem despre ce este vorba.

  1. Diamantele Forevermark – Dacă sunteti dispuși să scoateți din buzunare peste un milion de dolari, puteți alege un inel sau o altă bijuterie cu diamante Forevermark.
  2. O experiență de neuitat în Casa de Sticlă –  Este o minune arhitectonică care a devenit un obiectiv turistic intrat în patrimoniu în 1997. Casa este în întregime din sticlă, oferind astfel senzația că sunteți în natură și că toate activitățile dumneavoastră se desfășoară sub cerul liber. Așă că… dacă doriți să oferiți cuiva drept cadou o experiență unică, puteți închiria casa pentru suma de… 30.000 de dolari.
  3. Ce-ați spune de o bijuterie pe roți? CNN arată că, pentru 344.500 dolari, Aston Martin Vanquish Volante, este cadoul ideal. Bolidul de lux lansat de Aston Martin cântăreşte 1.844 kilograme, are foarte multă fibră de carbon, iar acoperişul retractabil pe care-l vedeți se poate „lăsa” în doar 14 secunde.
  4. O altă idee la fel de bună ar fi bicicleta staționară Hi-Tech. Designerul Luca Schieppati spune ca a creat această bicicletă pentru a oferi clienților un aparat care să se potrivească perfect în spațiul în care locuiesc, un spațiu în care "munca, relaxarea, exercițiile și distractia împărtășesc aceeași dimensiune". Costă în jur de… 10.000 de dolari. [caption id="attachment_375809" align="aligncenter" width="310"] 2. Casa de Cristal[/caption] [caption id="attachment_375813" align="aligncenter" width="310"] 3. Aston Martin Vanquish Volante[/caption] [caption id="attachment_375815" align="aligncenter" width="207"] bicicleta staționară Hi-Tech[/caption]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel