I-a tăiat penisul iubitului, l-a aruncat în toaletă şi a tras apa

cutit-femeie
cutit-femeie

O iubită furioasă pe prietenul ei i-a tăiat penisul şi l-a aruncat în toaletă, trăgând apoi apa pentru a fi sigură că membrul nu poate fi reataşat la spital.

O femeie din Peru, sătulă de infidelităţile partenerului, i-a tăiat penisul acestuia cu un cuțit de bucătărie, după ce a descoperit că a înşelat-o din nou, scrie rtv.net.

Huaman Julia Muñoz a gândit un plan prin care să pună capăt aventurilor lui Ramon Arias Apayco, în vârstă de 46 de ani, în modul cel mai oribil posibil, potrivit The Mirror.

Femeia, în vârstă de 41 de ani, ar fi decis să pună în practică sadica pedeapsă în timp ce prietenul ei dormea la o pensiune din Brena, Peru.

După ce a luat un cuțit din bucătărie, Muñoz a tăiat organul genital al bărbatului și l-a aruncat în toaletă pentru a nu putea fi cusut la loc.

Ea apoi a încercat să fugă de la locul faptei, lăsându-l pe Apayco într-o baltă de sânge, dar a fost oprită de către personalul de la pensiune.

Apayco a fost dus de urgenţă la terapie intensivă, în timp ce Muñoz a recunoscut în faţa poliţiştilor că a acționat din răzbunare după ce a aflat de comportamentul iubitului ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel