Hotel California, într-o interpretare acapella extraordinară - Video

Câțiva muzicieni fac dovada talentului lor interpretând o melodie celebră folosindu-şi doar abilităţile vocale pentru a asigura întreaga orchestraţie.

Șase bărbaţi, care formează trupa „Cubanos", interpretează celebra melodie a formației Eagles, "Hotel California", într-un mod încântător, mai ales că niciunul dintre ei nu se folosește de vreun instrument muzical.

Dacă nu ai vedea imaginile, ai putea crede că această formaţie foloseşte instrumente muzicale pentru a cânta într-un stil fenomenal, însă nu este deloc aşa. Este uimitor modul în care se îmbină vocea solistului cu sunetele produse de ceilalţi membri ai trupei, potrivit livebiz.ro

În plus, mişcările pe care bărbaţii le fac pe parcursul melodiei ne ajută să identificăm instrumentul pe care fiecare îl imită cu acurateţe. Momentul culminant al melodiei interpretate de membrii formației Cubanos este oferit când vocile care imită percuţia şi chitara se întâlnesc.

Dacă îi asculți, nu ai cum să nu fii de acord că membrii formaţiei Cubanos reuşesc să ridice stilul a capella la cele mai înalte standarde.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel