Horoscopul sănătăţii pentru luna octombrie 2015

Berbec

Evitaţi pe cât posibil în această lună eforturile de orice fel, intelectuale sau fizice. Nu vă suprasolicitaţi şi nu începeţi să va administraţi singuri diferite tratamente. Sunt multe soluţii pentru starea dumneavoastră.

Taur

Duceţi lipsa de energie şi sunteţi uşor letargic. Nu sunt probleme grave la orizont în afară de cele menţionate, ce sunt foarte uşor de ţinut sub control. Mai multă atenţie la obiectele de uz casnic!

[citeste si]

Gemeni

Aveţi o stare mai precară a sănătăţii de ceva timp, însă acum este momentul să urmaţi sfaturile medicilor, să va ţineţi de tratamente şi chiar să aveţi parte de unele intervenţii chirurgicale mai minore.

Rac

Dacă întâmpinaţi vreo problema medicală, să fiţi sigur că veţi găsi soluţiile – cu sau fără ajutorul medicilor. Sunteţi cât se poate de sănătos, însă, n-ar strica să acordaţi atenţie fiecărui aspect.

Leu

Mare grijă la probleme cauzate de dinţi – pot ascunde afecţiuni mai grave care vă pot da bătăi mai mari de cap. N-ar fi rău să aveţi alături o persoană de încredere, deoarece veţi avea nevoie de susţinere.

Fecioara

Nu se prevede nici un fel de afecţiune gravă sau dificilă la orizont. Aveţi grijă doar la răceli sau la dureri de cap, deoarece acestea sunt destul de frecvente în cazul dumneavoastră.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel