Horoscopul sănătății pentru luna iunie

Berbec

Se pare că ați acumulat destul de multă oboseală perioadele trecute, iar rezultatele acesteia încep să se vadă. Sunteți lipsită de energie iar pofta de mâncare pare să fie mai slabă. Nu lăsați lucrurile să se agaveze și vizitați un medic.

Taur

Mici probleme de sănătate ar putea să vă dea unele bătăi de cap. Nu trebuie să vă îngrijorați, nu par să fie foarte grave însă vă vor provoca minore stări de disconfort. Încercați să fiți mai activă din punct de vedere al mișcării fizice și lucrurile se vor îmbunătăți.

Gemeni

Fructele nu sunt dușmanul dumneavoastră și ar trebui să înțelegeți acest lucru. Chiar dacă nu vă plac așa mult, le puteți include în preparate pentru a primi porția zilnică de vitamine și minerale care provin din surse naturale, neprocesate.

Rac

Ar fi bine să shimbați puțin regimul dumneavoastră alimentar, unele mâncăruri pe care le consumați par să încurajeze dezvoltarea unor viruși în organism. Consumați cât mai multe ceaiuri naturiste și legume crude pentru a vă putea proteja de factorii nocivi.

[citeste si]

Leu

Se pare că starea dumneavoastră de sănătate este una de invidiat. Dacă ați avut mici probleme luna trecută, se pare că acestea au dispărut și nici nu mai există urme care ar putea indica o posibilă reapariție a acestora.

Fecioară

O observație mai atentă supra stării dumneavoastră de sănătate nu ar strica. Dacă simțiți că ceva anume vă deranjează, nu lăsați timpul să treacă, orice mică stare de disconfort trebuie eliminată și nu lăsată să avanseze pentru a avea rezultate negative.

Balanță

Simțiți nevoia de a vă odihni mai mult, iar acest lucru nu este de mirare. Se pare că ați tras de dumneavoastră pentru a finaliza mai multe treburi, iar din acest motiv organismul nu vă mai sprijină la fel de mult ca până acuma.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel