Horoscopul sănătății pentru anul 2016

Cu toții ne dorim cel mai mult să fim sănătoși, deoarece în jurul sănătății se învârt și celelalte aspecte importante ale vieții. Când ne punem dorințele la final de an, cei mai mulți vrem să fim sănătoși. Ce zic astrele despre sănătatea ta în 2016, în funcție de zodie.

BERBEC
Pe nativii berbeci, începutul lui 2016 nu îi prinde în cea mai bună formă fizică și psihică. Imunitatea generală este destul de scăzută, așadar aceștia vor fi mai mereu lipsiți de energie. Tot în acest an, afecțiunile cronice s-ar putea acutiza când și când.

TAUR
În 2016, starea de sănătate a taurilor va fi direct proporțională cu stilul de viață pe care îl vor duce. Sănătatea lor poate fi afectată dacă aceștia se vor lăsa prea atrași în plăcerile vieții. Nu neglijați problemele digestive.

GEMENI
Când vine vorba de sănătatea gemenilor, stilul de viață prea solicitant și stresul nu fac casă bună. Aceștia s-ar putea confrunta în acest an cu probmele cardiace și ale articulațiilor.

RAC
Racii nu vor începe anul în cea mai bună formă fizică. Ei nu trebuie să ignore eventualele simptome ale unei afecțiuni și să vadă un medic, pentru a evita probleme grave de sănătate. Este recomandat să ducă o viață ordonată, deoarece sistemul digestiv le-ar putea cauza probleme.

LEU
Pentru lei, noul an se caracterizează prin două aspecte. Prima parte a anului s-ar putea să fie mai greoaie din punct de vedere al sănătății, dar nu vor fi probleme majore și nici afecțiunile minore nu sunt de evitat. În a doua parte a anului, sănătatea acestora se va îmbunătăți considerabil.

FECIOARĂ
Fecioarele vor avea o sănătate de invidiat în noul an doar dacă vor controla surmenajul și suprasolicitarea. Sunt recomandate pauzele mai dese. Pot apărea probleme respiratorii sau legate de circulația periferică.

BALANȚĂ
Nativii din balanță nu vor avea avea probleme de sănătate în anul 2016, dar sunt predispuse la accidente. Balanțele trecute de prima tinerețe pot suferi afecțiunui alea sistemului osos.

SCORPION
Scorpionii, pentru a evita probleme de sănătate în anul ce vine, trebuie să aibă un stil de viață organizat și să nu renunțe la obiceiurile sănătoase. Dacă nu vor respecta aceste indicații, este posibil să se confrunte cu hipertensiune sau diabet.

[citeste si]

SĂGETĂTOR
Săgetătorii ar putea începe anul într-o stare de letargie, ce ar putea continua o perioadă. Din cauza nivelului redus de energie, este foarte posibil să suferi de modificări ale dispoziției, cu consecințe nefaste asupra stării generale de sănătate și a imunității. Nu neglija bolile cronice.

CAPRICORN
2016 se anunță pentru acești nativi un an echilibrat din punct de vedere al sănătății. Femeile capricorn trebuie să acorde o atenție deosebită problemelor ginecologice sau hormonale. În general, capricornii pot fi predispuși la infecții în timpul anului.

VĂRSĂTOR
Pentru vărsători, anul 2016 va fi lipsit de probleme de sănătate, poate cu excepția unei răceli sau gripe.

PEȘTI
Nativii pești trebuie să ia măsuri suplimentare și să își stimuleze imunitatea. Ei se pot înscrie la cursuri de yoga sau orice altă formă de exercițiu fizic. Condiția este ca acesta să devină o rutină.

Sursa: www.clicksanatate.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel