Horoscopul sănătății: Ce sport ți se potrivește în funcție de zodie

Berbec

Datorita faptului ca sunteti o fire dinamica si luptati cu toate fortele pentru a obtine ceea ce va doriti, sporturile recomandate pentru dumneavoastra ar fi handbalul, baschetul si voleiul. Fiind toate trei, sporturi in echipa, va vor pune in evidenta abilitatile de lider si va veti simti implinit si in largul dumneavoastra, fiind un real ajutor pentru coechipieri.

Taur

Nu sunt persoanele care sa promita mai mult decat sunt contienti ca fac. Sunt echilibrati si se gandesc inainte la toate optiunile pe care le au. Sunt pasive, lenese uneori si din aceasta cauza sporturile potrivite pentru ei sunt tenisul si golful.

[citeste si]

Gemeni

Sunteti o fire schimbatoare, dar probabil asta stiati deja. Cu toate acestea, sunteti uneori si hotarat si aveti un plan bine stabilit, de urmat, in viata si un scop de atins. Sunteti optimisti si plini de energie si din aceasta cauza sunteti predispusi sa va enervati foarte repede si deveniti adversari in toata regula. In ceea ce priveste sportul, recomandate sunt skatebordingul, mersul pe bicicleta si patinajul.

Rac

Datorita faptului ca sunteti o zodie de apa, vi se potrivesc toate care tin de acest element dar, sunteti si o fire artistica si de aceea va puteti pricepe de minune la patinaj sau la dansuri. Chiar daca pareti o fire negativa, puteti da dovada de caracter si agresivitate uneori in cazul in care simtiti ca sunteti amenintat in vreun fel.

Leu

Pentru ca sunteti mandri sa va afirmati in tot ceea ce faceti si sa fiti pe primul loc, aveti tendinta de a va implica in sporturile nu comune. Vreti sa demonstrati ca puteti excela in orice si din aceasta cauza sporturile potrivite sunt artele martial sau scrima. Puteti lucra si in echipa, numai daca se voteaza ca dumneavoastra sa fiti lider.

Fecioara

Sunteti calme si rezervate si preferati sa actionati din umbra. Cu toate acestea, sporturile care va pot atrage atentia si sa va aduca pe linia de plutire sunt sahul, in care va puteti folosi pana la refuz rabdarea de fier, dar si atletismul, gimnastica ori cataratul.

Citește mai multe pe diete-sanatoase.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel