Horoscopul lunii martie

Berbec

Numeroase şanse şi oportunităţi se vor dechide în faţa ta pentru a evolua pe mai multe planuri. Tot ceea ce ai de făcut este ca printre momentele de muncă să ai parte şi de puţină relaxare.
Cum stai cu dragostea?
Dacă eşti într-o relaţie vei fi dornică de stabilitate. Din acest motiv vei avea parte de discuţii aprinse cu partenerul.
Cum stai cu banii?
Siguranţa financiară va fi subiectul central al acestei luni. Vei fi nevoit să îţi planifici mai bine timpul şi să te gândeşti la noi strategii de câştiguri şi cheltuieli.

Taur

În aceste zile vei fi mai clară în gândire în ceea ce priveşte derularea unor proiecte. Familia îţi va fi un adevărat sprijin pentru a-ţi urma visele.
Cum stai cu dragostea?
Se conturează posibilitatea unei noi iubiri, dacă nu eşti deja într-o relaţie. Dacă ai deja pe cineva drag încearcă să ai mai multă încredere în aceasta.
Cum stai cu banii?
Vei avea parte de cheltuieli mari, fie prin anumite cadouri sau chiar prin traiul de zi cu zi. Te vei descurca cu bugetul pe care îl ai, de aceea nu e nevoie să disperi. Aceste temeri sunt nefondate, deoarece ai suficienţi bani pentru a te descurca şi a strânge chiar o parte pentru luna următoare.

Gemeni

Provocările din jurul tău vor fi mari, dar e necesar să păstrezi totuşi o atitudine calmă în funcţie de fiecare situaţie.
Cum stai cu dragostea?
De ce nu îţi faci timp pentru a călători undeva, unde îţi doreşti de mult timp să o faci cu persoana dragă? Asta vă va apropia relaţia mai mult şi vei avea parte de momente de neuitat.
Cum stai cu banii?
Ai success în comunicare, tocmai de aceea îţi vei impresiona superiorii şi vei putea avea parte de o mărire de salar.

[citeste si]

Rac

Vei avea parte de anumite probleme de sănătate. Ocupă-te de sufletul şi trupul tău! Fă-ţi timp pentru consultaţii şi analize medicale. Nu le amâna pentru a nu a avea parte de o înrăutăţire a situaţiei.
Cum stai cu dragostea?
Evită deciziile importante în ceea ce priveşte relaţia ta. Va fi o lună dificilă pentru a da crezare celor spuse de persoana dragă.
Cum stai cu banii?
Vei fi nevoită să onorezi nişte plăţi restante, reprezentate de facturi, taxe au impozite. Fii meticulos cu cheltuielile ce le vei avea de făcut.

Leu

Vei fi în contradictoriu cu cei din segmentul profesional aproape toată luna. Nu mai fi atât de altruist, mai gândeşte-te şi la problemele celor din jurul tău.
Cum stai cu dragostea?
În relaţii cu partenerul vei avea parte de confuzii greu de remediat. Ascultă-l înainte de a concluziona în mod greşit.
Cum stai cu banii?
Va fi o lună plină de surprize, de ascensiune financiară.

Fecioară

Ordonează-ţi ideile, priorităţile şi ajută-i pe ceilalţi atât de mult cât poţi.
Cum stai cu dragostea?
Vei emana un farmec irezistibil în această lună, fapt ce te va determina să îţi găseşti un nou partener sau să îţi consolidezi relaţia.
Cum stai cu banii?
Când te aştepţi mai puţin generozitatea îţi va fi răsplătită şi mai ales munca depusă în ultima perioadă.

Balanţă

La locul de muncă, anumiţi colegi vor dori să te provoace pe teme diverse. Evită-i şi ocupă-te doar de sarcinile pe care le ai.
Cum stai cu dragostea?
Partenerul îţi va urmări fiecare mişcare, fiecare vorbă şi gest. De aceea fii foarte atentă în acţiunile tale, în ceea ce vrei să exprimi. Vei putea chiar să fii testată pentru a vedea dacă ar trebui să îţi acorde încrederea.
Cum stai cu banii?
Vei fi dornic să investeşti din ce în ce mai mult, să economiseşti câţi mai mulţi bani. Dar ştii foarte bine că nu totul se rezumă la ei, nu uita şi de familia pe care o ai, nu îi neglija.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel