HOROSCOPUL dragostei pentru luna noiembrie 2015

Ştim că sunteţi curioşi şi mai mult decât atât, nerăbdători să aflaţi dacă astrele v-au prescris ceva bun, dacă vă veţi găsi marea iubire în noiembrie, aşa că propun să nu vă mai ţinem mult pe jar şi să vedem în cele ce urmează care sunt norocoşii.

Berbec

Este o lună plină cu emoţii- ori vă întâlniţi marea iubire, ori consolidaţi relaţia deja existenta de ceva timp. Oricum ar fi, vă veţi simţi împlinit şi norocos pentru persoana ce vă stă alături.

Taur

Chiar dacă aţi trecut printr-o perioada mai dificilă din acest punct de vedere, este momentul să vă puneţi un zâmbet pe faţă, să scoateţi de la naftalină încrederea în sine şi să porniţi la drum. Veţi avea succes!

Gemeni

Puteţi întâmpina unele probleme de comunicare cu persoana iubită şi trebuie să vă păstraţi calmul deoarece de multe ori nu aveţi dreptate. Se va pune problema unei despărţiri aşa că gândiţi-vă bine dacă acesta este drumul pe care-l alegeţi.

Rac

Aveţi de ales între două variante, două persoane total diferite. Dacă nu acordaţi destul de multă atenţie subiectului există neşansa să alegeţi exact ce nu trebuia. O dată ce depăşiţi acest obstacol toate vi se vor aşeza.

Leu

Se vor întâmpla destul de multe evenimente la care chiar nu v-aţi fi aşteptat, dintre care unele mai neplăcute ca altele. Vă recomandăm să vă discutaţi si să vă rezolvaţi problemele până la sfârşitul acestei luni.

Fecioara

Fiţi pregătit pentru orice fel de surprize din partea persoanei iubite. Vă va răsfaţa şi vă va mulţumi pentru toată atenţia pe care i-aţi oferit-o în ultima perioadă.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel