Horoscopul dragostei în luna martie

Berbec

După o lună trecută tumultoasă , luna martie îl va pregăti pe Berbec spre o nouă relaţie, ce îi va stimula extinderea orizontului mental. Pentru alţii va fi o lună perfectă de consolidare a relaţiei. Spre sfârşitul lunii vei fi marcat de o creştere a aşteptărilor, veţi căpăta mai multă încredere în persoana dragă.

Taur

Erotismul taurului va fi în forţă în această lună. Emoţiile vor fi intensificate, impulsul sexual va fi stimulat, relaţia dumneavoastră va înflori. Veţi avea parte de o viaţă socială mai veselă şi mai activă. Orizontul sentimental se va lărgi, dar şi cel spiritual.

Gemeni

Această lună le va putea aduce Gemenilor o oficializare a legăturii existente prin prezentarea acestora către părinţii partenerului sau eventual o posibilă logodnă. Dacă relaţia nu vă face să vă simţiţi împlinită, poate să aducă o despărţire care va fi mai tulburătoare la început, veţi suferi mult, dar mai apoi vă veţi simţi eliberată.

Rac

Veţi fi predispuşi să vă îndrăgostiţi în această lună, dacă nu aţi făcut-o deja. Instinctul sexual va fi la cote maxime, fapt ce vă va predispune unei aventuri. Ocaziile de a intra într-o nouă relaţie sunt din ce în ce mai frecvente. Aşadar, racii vor putea trece printr-o experienţă amoroasă deosebită.

[citeste si]

Leu

Nativii acestei zodii vor prezenta obstacole, greu de înfruntat în relaţiile parteneriale de lungă durată. Aceste obstacole sunt reprezentate de o monotonie îndelungată, de o neîncredere continuă, fapte ce vor conduce la o posibilă ruptură a relaţiei. De aceea e bine să luaţi o pauză şi să vă gândiţi bine ceea ce doriţi să faceţi.

Fecioară

O persoană de sex opus vă va fura inima. Cu toate că va fi doar o atracţie fizică la început, în doar câteva zile veţi începe să aveţi sentimente pentru dânsul şi să fiţi dornică de a îl cunoaşte din ce în ce mai mult. Aveţi mare grijă deoarece face parte dintr-un mediu cultural sau spiritual diferit de al dumneavostră. Nu vă aruncaţi cu capul înainte şi nu acordaţi prea multă încredere de la început.

Balanţă

Noua dragoste nu va fi una de durată şi nici fericită. De aceea în acestă lună veţi pune punct ultimei relaţii. Dar nu vă va fi greu să treceţi mai departe deoarece nu aţi avut sentimente pentru acea persoană. Timpul oricum le rezolvă pe toate. Va exista un risc de frustrare şi de deziluzie, dar până la sfârşitul lunii deja veţi fi într-o nouă relaţie.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel