Horoscopul banilor pentru Craciun 2015

Cu ocazia sărbătoririi Crăciunului, în luna decembrie avem de cumpărat foarte multe cadouri.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

În luna decembrie vei fi cu siguranţă răsplătit pentru toate eforturile pe care le-ai depus la serviciu în toate aceste luni. Vei putea primi chiar şi nişte bani bonus pentru toată munca depusă.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

În această lună trebuie să înveţi să fii cât mai cumpătat, în ceea ce priveşte cheltuirea banilor pe diverse cadouri şi cumpărături, căci există riscul de a rămâne fără bani chiar în pragul sărbătorilor.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Decembrie este o lună prielnică pentru tine, în ceea ce priveşte primirea unor bănuţi. Cu toate acestea, învaţă să te limitezi în ceea ce priveşte cumpărarea a prea multe cadouri.

[citeste si]

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Această lună este perfectă din punct de vedere al realizărilor profesionale. Acum, după toate proiectele şi eforturile depuse, sunteţi răsplătit foarte bine, uneori chiar peste măsură. Aveţi toate şansele de a pune nişte bani frumoşi la puşculiţă.

Leu (23 iulie – 23 august)

Luna decembrie pentru voi reprezintă luna cheltuielilor, deoarece, datorită sărbătoririi Crăciunului, nu aveţi limite în ceea ce priveşte cheltuielile, atât casnice, cât şi vestimentare.

Fecioară (23 august – 23 septembrie)

În sfârşit, după atâtea grele aşteptări, primiţi şi voi o primă de la angajator. Cu ocazia aceasta, vă puteţi pregăti şi voi liniştiţi pentru sărbători. Evitaţi cheltuielile excesive, şi mai păstraţi o parte din bani şi pentru cheltuielile din prima parte a anului viitor.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel