HOROSCOP. Vineri 30 Octombrie 2015

Berbec

Astăzi aveţi tendinţa să vă lăsaţi influenţate de cei din jurul vostru. E adevărat, trebuie uneori să ascultăm şi sfaturile celor din jurul nostru, dar deciziile pe care le luăm trebuie să ne aparţină. Gândiţi totul cât mai raţional şi succesul este garantat.

Taur

Astăzi puneţi pe primul plan relaţia cu persoana iubită. Aveţi foarte mult de lucru, dar se pare că nu vă pasă. Vă concentraţi pe relaţia de cuplu. Veţi petrece o zi foarte frumoasă în compania celui drag, vă veţi apropia mai mult şi veţi comunica. Veţi reuşi chiar să rezolvaţi anumite probleme mai vechi. Nu uitaţi însă nici de muncă şi de responsabilităţi.

Gemeni

Astăzi este o zi excelenţă pentru a interacţiona cu cei din jurul vostru. Aveţi multe de vorbit cu cei dragi şi cu prietenii cei mai apropiaţi. Cereţi-le sfatul, ascultaţi-i. Spre seară, puteţi organiza chiar o ieşire în oraş cu câţiva apropiaţi.

[citeste si]

Rac

Nativele din zodia Racului au parte de o zi foarte frumoasă şi plină de veselie. Rezolvaţi nişte probleme mai vechi, puneţi la cale nişte idei inovatoare şi comunicaţi mai mult cu cei din jurul vostru, fie că vorbim de colegi de muncă, de şefi, de prieteni sau de membri ai familiei.
Ziua de azi este excelentă pentru cele născute în această zodie.

Leu

Neptun vă influenţează astăzi şi de aceea veţi reuşi să reluaţi o veche legătură. Poate fi vorba de o prietenă cu care nu aţi mai vorbit de foarte mult timp sau poate fi vorba chiar de o veche iubire. Discutaţi pe îndelete cu acea persoană, rezolvaţi eventuale vechi neînţelegeri. În plan profesional nu se întrevăd probleme, aşa că vă puteţi îndrepta toată atenţia spre acea persoană din trecutul vostru.

Fecioară

Nu vă bazaţi pe prieteni şi nici pe membrii familiei voastre astăzi. Fecioarele trebuie să ia singure decizii astăzi cu toate că şi-ar dori ajutorul celor din jur. Mobilizaţi-vă şi cântăriţi foarte bine deciziile. Veţi reuşi astfel să duceţi la bun sfârşit tot ce vă propuneţi.

Citește mai multe pe yve.ro


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel