HOROSCOP: Top zodii misogine

Berbec

Berbecul este cea mai misogină zodie. El adoră să se laude și dorește mereu atenție de la cei din jur. Este îngâmfat, dar totuși are șarmul și carisma necesare pentru a cuceri orice fată. Dacă nu reușește să atragă toate privirile, Berbecul începe să atace, iar frustrarea lui se manifestă prin furie, violență, țipete. Aceste acțiuni se îndreaptă de obicei asupra partenerelor lor, care, apropo, trebuie să fie mereu aranjate și nu au ce căuta în bucătărie, ci doar în fața oglinzii.

Capricorn

Capricornul tinde să nu ia în considerare meritele celolr din jur, ci să se laude singur pentru tot ceea ce face. Nu laudă pe nimeni altcineva pentru că nu apreciază munca altuia, ci doar pe a lui. Are un orgoliu imens, se consideră superior, iar în viziunea lui femeia nu îi este egală decât în momentul în care îi intuiește dorințele. Practic, femeia reprezintă pentru el doar sexul slab și atât.

[citeste si]

Scorpion
Scorpionul nu este deloc un om diplomat sau atent în felul de a se exprima sau chiar în felul lui de a gândi. El consideră femeia cauza tuturor răutăților și nu își dă cu părerea prea des cu privire la partenera de viață. Singura metodă de a face față acestei zodii este să fii indiferentă și fermă. Acest lucru îl dezarmează complet. Îi caracterizează glumele misogine, râsul zgomotos și preferă orice fată mai ușuratică.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel