HOROSCOP: Top zodii care se gândesc mereu la ce e mai rău

Cu toții avem un „strop" de pesimism în noi și uneori avem impresia că totul este împotriva noastră și că nimic nu merge așa cum ne dorim. Unele persoane tind să fie mereu așa și nu reușesc să vadă nimic bun în tot ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Taur

Nativele acestei zodii se gândesc mereu că orice investiție pe care o vor face, va atrage mai mult pierderi decât câștiguri. Se îngrijorează mereu că vor rămâne fără bani și ar vrea ca aceștia să se înmulțească peste noapte fără ca ele să facă nimic în această privință, lucru care este imposibil. Femeia taur vrea să știe că are un avantaj sau o siguranță, însă, cu toate acestea, aceasta crede că va avea parte mereu de o pierdere și nu de un câștig atunci când pune la bătaie o anumită sumă de bani. Mereu consultă mai multe persoane pentru a încerca să elimine orice risc și vrea să aibă mereu o plasă în care să cadă.

Berbec

Femeia berbec se încadrează și ea în categoria persoanelor care tind să previzioneze ceea ce se va întâmpla, iar de multe ori această previziune tinde să fie axată spre pesimism și nu spre o oportunitate sau un eventual câștig. Aceasta se așteaptă mereu la ceea ce e mai rău și caută mereu să găsească cele mai bune metode pentru a lupta împotriva acestuia. Îi este teamă să piardă și să își asume riscuri și mereu încearcă să aibă pregătit un plan B în cazul în care planul A nu dă roade sau măcar un semn de îmbunătățire. Caută mereu să găsească noi oportunități și mereu încearcă să fie prima atunci când vine vorba de un nou subiect sau o nouă experiență, pentru a se asigura că are un avantaj și că pierderile sale nu vor fi unele foarte mari.

[citeste si]

Fecioară

Fir cu fir, pas cu pas, aceasta este modalitatea de abordare a nativelor acestei zodii, indiferent despre ce anume este vorba. Deși vor să aibă parte de tot ceea ce este mai bun, fecioarele pun mereu în față un minus și nu un plus. Nu vor să aibă așteptări prea mari pentru a nu fi și dezamăgirea una pe măsură, motiv pentru care sunt mereu realiste, deși sunt conștiente că uneori exagerează cu pesimismul și gândirea negativă. Femeia fecioară se gândește mereu cum anume va acționa atunci când va avea parte de o eventuală pierdere și care va fi planul pe care-l va pune în aplicare pentru a putea merge înainte.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel