HOROSCOP. Top zodii care poartă pică la infinit

Capricorn

Nativele acestei zodii ocupă topul acestui clasament. Chiar dacă poate nu te așteptai la acest lucru, iată că femeia capricorn este cea care pune rană pe sare ca să doară și mai tare, asta în cazul în care ai reușit să o superi.
Poate că uneori caută modalități să se răzbune pe acele persoane care le-au supărat, însă oricum, chiar dacă planul le iese, acestea tot nu vor uita cu ce le-ai greșit și nici nu merită să te obosești ca să te poată ierta, nu o vor face nici în ruptul capului.

Taur

Chiar dacă acestea sunt unele dintre cele mai de încredere persoane și pe care poți să le consideri mereu ca fiind cele mai bune prietene, nu le place să fie mințite, mai ales de către cei dragi. Sunt persoane foarte loiale și la rândul lor vor să știe că pot avea încredere oarbă în tine. Dacă reușești vreodată să le necăjești dintr-o anumită privință, să fii sigură că ai încheiat-o cu ele și nu va mai exista nici o cale de întoarcere.
Așadar, dacă te pregătești să spui o veste mai puțin bună femeii taur , ar trebui să găsești o formă plăcute de a i-o spune.

[citeste si]

Scorpion

Iată genul de persoană care poate dormi liniștită dacă știe că a pierdut o prietenă sau un prieten din gașca ei. Odată ce ai reușit să o superi cu adevărat, aceasta se va lipsi imediat de prezența ta în viața ei pentru că e sigură că dacă i-ai greșit o dată, o vei face din nou.
Dacă ai reușit să o rănești, va căuta să ți-o întoarcă și chiar se va bucura dacă va vedea că ai parte de zile negre.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel