HOROSCOP. Top zodii care nu au succes la jocurile de noroc

Leu

Nativa acestei zodii este mereu pusă pe fapte mari însă se pare că uneori lucrurile nu sunt în favoarea ei. Dacă are doar o mică speranță, nu va ezita să-și pună fundul la bătaie pentru a putea avea parte de un câștig, mai ales dacă acesta poate să fie unul destul de mare.
Moderația nu-și prea are locul atunci când aceasta vrea să câștige și va pune în joc toți banii care-i va avea în portofel în momentul respectiv, însă pare să-i piardă mai mereu.

Scorpion

Femeia scorpion este mereu sigură pe ea și va avea mereu curajul să se avânte în jocurile de noroc. Nu contează de ce tip este acest joc, atâta timp cât este vorba de un câștig frumos, aceasta nu va sta pe gânduri și se va băga și ea în competiția pentru bani.
Suma cea mai mare pariată cu siguranță va veni din partea acestei native, motiv pentru care se va concentra intens pe joc. Chiar dacă aceasta se va focusa 100%, se pare că eforturile depuse vor fi degeaba, acest lucru repetându-se nu doar o dată, motiv care ar trebui să fie unul de îngrijorare.

[citeste si]

Capricorn

Iată ceva de la care femeia capricorn pare să nu se poată abține, jocurile de noroc. Aceasta crede că poate oricând să obțină ca din minune o sumă de bani care să o scape de grija zilei de mâine. Totuși, ea nu pune în joc toate economiile pe care le are puse de-o parte, însă nici sumele mici de bani nu par să fie alegerea pe care o face.
Chiar dacă este puțin mai limitată din acest punct de vedere, al sumei investite în joc, tot nu are parte de câștiguri, eventual unele foarte mici însă care nu-i aduc înapoi investiția făcută. Se pare că jocurile de acest gen nu au fost inventate pentru aceasta, însă tot nu-i pare a fi în clar acest lucru.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel