HOROSCOP. TOP zodii bârfitoare

Gemeni

Se pare că femeia gemeni este una dintre cele mai invidioase persoane. Dacă vei deschide un subiect despre orice anume, repede va face legătura cu una dintre persoanele pe care le cunoaște pentru a da „start" bârfei. Îi place mult să iasă la cafele cu prietenele, sau nu neapărat doar prietene, pentru că vede ocazia perfectă de a se pune la curent cu ultimele nouăți care fac referire la viața celor din jur. Dacă-i vei spune că ai câștigat recentă o anumită sumă de bani, prima întrebare care ți-o va adresa va fi „câți?".
Pare a fi o adevărată vrăjitoare a cuvintelor și va ști mereu cum să „jongleze" cu acestea pentru a ajunge la subiectul dorit iar bârfa este activitatea care-i ocupă cea mai mare parte a timpului.

Fecioară

Chiar dacă nativele acestei zodii par timide, sunt și ele adepte a bârfitului. Chiar dacă nu o fac foarte des, consideră că din când în când este binevenită o astfel de „informare", mai ales când subiectul discuției include persoanele cunoscute sau anumite persoane pe care nu le plac așa mult.
Nativele acestei zodii nu sunt neapărat invidioase pe cei din jur, însă le place să știe ce au mai făcut acele prietene pe care nu le-au mai văzut de ceva timp, sau chiar rude. Dacă vor afla că ai avut parte de o situație mai puțin plăcută, dar tu nu vei dori să deschizi acest subiect, tot va reuși din alte surse să afle toate detaliile despre aceasta.

[citeste si]

Scorpion

Dacă vrei să te împrietenești cu femeia scorpion, bârfa este cea mai bună metodă de a ajunge la inima acesteia. Adoră să bârfească și va căuta să facă acest lucru ori de câte ori va ieși în oraș cu prietenele sale. Fiind una dintre cele mai invidioase femei din întreg zodiacul, nu se va bucura de succesul de care vei avea parte, dar va face din acesta un subiect „fierbinte" de discuție, întorcându-l și sucindu-l pentru a ajunge în final la o nouă informație care probabil nici nu va fi una reală.
Dacă cineva va avea parte de mai multe lucruri decât ea, în special lucruri pe care ea și le dorește, ei bine, acel cineva va fi noul ei subiect de „dezbătut" cu prima persoană cu care va avea ocazia.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel