HOROSCOP. Top cele mai zgârcite zodii – taurii sunt primii

Nimănui nu îi face plăcere să fie în preajma unei persoane zgârcite. Este iritant să trăiești lângă un om care mereu strânge punga de frică să nu rămână fără bani. 

Taur

Taurul este una dintre cele mai zgârcite zodii tocmai pentru că pe el îl interesează doar bunăstarea sa. Principalul scop în viață pentru un Taur este să își creeze un mediu ambinant și confortabil pentru el și pentru cei pe care îi iubește. Nu se gândește la cei din jur, ci doar la el, fapt pentru care tinde să se suprasolicite, încercând să atingă scopuri cât mai înalte. Dacă este vorba să pună niște bani deoparte pentru el, nu îți este teamă să te murdărești pe mâini.

Fecioara

Oamenii din zona Fecioarei au nevoie de independență financiară. Ele se bazează pe lucrurile materiale, și nu pe povești, fapt pentru care ele muncesc fizic pentru a obține tot ceea ce își doresc. Ele vor doar să facă totul perfect, să fie eficiente, rapide și să aibă câștiguri mari, iar pentru asta nu se așteaptă să fie în centrul atenției, fiind conștiente că luminile reflectoarelor o vor face să încetinească acest proces al muncii sale. Oricum ea nu exagerează cu munca, dar este firesc să fie oarecum rezervată legat de rezultatele ei, mai ales când muncește cu zvâc și dăruire.

[citeste si]

Capricorn

Capricornul este ambițios și isteț și preferă să câștige tot ce are prin forțe proprii. Este descurcăreț și capabil de orice compromis, fapt pentru care este și zgârcit. Ei nu așteaptă să le cadă norocul din cer, ci luptă să și-l construiască singuri. Este foarte nemulțumit de ceea ce reușește să realizeze, având mereu impresia că nu este suficient ceea ce face. Este perfecționist și are adesea tendința să îi desconsidere pe cei care fac mai puțin decât el.

Gemeni

Gemenii în general nu țin cont de cât cheltuie, ba chiar au tendința să îți facă toate poftele, să te răsfețe și să-ți ofere tot ce îți dorești. Problema intervine atunci când exagerezi. Când întreci măsura, devine extrem de zgârcit. Secretul pentru acești oameni este să le ceri treptat ceea ce vrei, încet, dar sigur. Nu le poți cere din prima o vacanță exotică pe o insulă sau alte lucruri extravagante, pentru că nu ți le vor oferi cu singuranță.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel