HOROSCOP. TOP cele mai timide zodii

Rac

Nativele acestei zodii par a fi pline de mister și încearcă să-și „mascheze" mereu adevăratele intenții. Își doresc mereu să se simtă în siguranță și nu le face plăcere să renunțe la zona lor de confort. Cu toate acestea, ele caută mereu să aibe parte de experiențe noi și să se aventureze, însă lipsa de curaj le împiedică destul de des să facă acest lucru.
Deși au o personalitate destul de puternică, ele preferă să ascundă acest lucru prin intermediul calmului și uneori chiar și prin indiferență.

Fecioară

Femeia fecioară este cu siguranță una dintre cele mai timide persoane. Dacă ajunge să simpatizeze un bărbat, ea nu-i va arăta acest lucru și-l va lăsa să creadă că nu este deloc așa. Este o fire încăpățânată și decât să spună lucrurilor pe nume, preferă să tot lase loc interpretărilor greșite și datului cu presupusul.
Chiar dacă uneori crezi că este o fire mai retrasă și nu observă lucrurile ce se petrec în jurul ei, nu este deloc așa, ea va acorda foarte mare atenție fiecărui pas pe care-l faci dar dacă vei greși nu îți va spune din prima acest lucru. Din această perspectivă, ea se va gândi mereu cum să îmbunătățească lucrurile, dar doar pentru a avea parte de un câștig.

[citeste si]

Capricorn

Femeia capricorn pare a fi uneori cea mai melancolică persoană, chiar dacă împrejurările nu o influențează deloc ca să ajungă la o astfel de stare. Ea va părea ușor nesigură și va simți nevoia de a demostra mereu ceea ce este capabilă să facă, pentru că are tendința de a crede că lumea nu-i vede adevăratele calități prin simplul fapt de a fi ea însăși.
Este o fire ambițioasă și este supusă dorinței de a avea mereu parte de succes pe orice plan, însă, este de multe ori ținută în loc sau chiar trasă în jos de timiditate și frica de a nu fi vulerabilă la factorii care provin din exterior.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel