HOROSCOP. TOP cele mai cochete zodii

Leu

Probabil că nici nu e de mirare că aceasta este fruntașa listei. Femeia Leu dorește mereu să fie admirată și să atragă privirile tuturor oriunde ar merge. Nu se va sfii să petreacă ore în șir la salon pentru a se răsfăța și pentru a-și satisface toate poftele în ceea ce privește machiatul și coafatul.
Desi costurile pe care ar trebui să le suporte ar fi unele exagerate, dacă știe din timp că trebuie să meargă la un eveniment sau doar să iasă în oraș într-o seară, aceasta va face economii în avans pentru a obține look-ul dorit.

Balanță

Cu un farmec ieșit din comun, femeia Balanță va avea mereu un pas deja făcut înaintea celorlalte. Un aer șarmant și chochet îl are deja înzestrat de la mama natură. Chiar dacă aceasta nu va petrece ore în șir în fața oglinzii pentru a se aranja, ea va arăta mereu exact așa cum își dorește.
Aspectul fizic este singurul lucru asupra căruia se concentrează. Pentru a avea forme de invidiat, va petrece mult timp în sala de fitness însă va ști mereu ce ținută să aleagă pentru a le scoate în evidență, fără a exagera în ceea ce privește fustele scurte sau decolteurile.

[citeste si]

Pești

Femeia Pești se va asemăna mereu cu acele femei din anii '60 care apelează la tot felul de accesorii pentru a-și completa ținutele și pentru a căpăta acel aer șic și chochet. Dacă bunica ei are păstrate toate bijuteriile și rochițele din tinerețe, ea le va căuta în toate colțurile casei pentru a le găsi și pentru a le expune prin tot felul de combinații vestimentare.
Chiar și atunci când merge la shopping, va intra de multe ori în acele magazine care pentru unele dintre noi par pentru femei care au o vârstă mai înaintată însă va găsi mereu acele haine și accesorii, care, odată combinate, vor alcătui ținute demne de invidiat!

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel