HOROSCOP: Top bărbați care își domină partenerele în funcție de zodie

1. Berbec

Alături de bărbatul Berbec cu siguranță te vei simți tratată ca o regină. Provocator și pasional din fire, acesta este mereu pregătit să profite de acea mică „scânteie" pentru a provoca un adevărat incendiu, iar dacă-i vei putea face față, va găsi cele mai bune metode de a-ți alina „durerile". Va ști mereu cum să abordeze o femeie și ce tip de strategii să adopte pentru a-i câștiga încrederea și le va aplica în cea mai intensă formă a lor.

2. Taur

Cu o fire plină de senzualitate și o pasiune inegalabilă, bărbatul Taur va ști cu singuranță care este acel punct sensibil care trebuie „atins" pentru a-i provoca plăcere partenerei sale. Acesta acordă atenție detaliilor și are o mare răbdare în a-și atinge scopurile propuse. Este foarte sigur pe el atunci când face primul pas, iar dacă te lași condusă de el, cu siguranță nu îți va părea rău. Nu trebuie să te simți deranjată de faptul că dorește să dețină mereu inițiativa, știe exact de ce face acest lucru și îți va oferi dovezi clare în această direcție.

[citeste si]

3. Scorpion

Sexualitatea și pasiunea deținută de bărbatul Scorpion sunt cu siguranță ieșite din comun, iar acest lucru uneori poate chiar să te intimideze peste măsură. Experiențele pe care este pregătit să le ofere sunt unele dintre cele mai intense și de neuitat, știe exact ceea ce dorește să ofere și nu are nici un fel de reținere în a o face. Spiritul Scorpionului cu siguranță poate fi asemănat cu cel al unui lider însă acest lucru nu trebuie să te îngrijoreze, deoarece nu te va face să te simți inferioară lui.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel