HOROSCOP: Top 5 zodii obsedate de machiaj

Femeile sunt primele care se documentează de tot ceea ce este nou în tendințe de machiaj și uneori par să fie chiar obsedate când vine vorba de acest aspect.

Leu

Cu siguranță nici una dintre voi nu este „șocată" să vadă nativele acestei zodii ocupând cap de listă. Se știe că femeia leu vrea să iasă mereu în evidență și să strălucească chiar dacă merge doar până la magazinul din colțul blocului. Vrea mereu să arate „impecabil" iar machiajul este un „must have" pentru ea indiferent unde ar merge.
Femeia leu este dispusă că cheltuie sume exagerate de bani pentru tot felul de tratamente faciale sau pentru un machiaj „wow" și cu siguranță nu vor apela la saloanele care nu sunt cunoscute de către toată lumea.

Fecioară

Chiar dacă pare genul de femeie mai timidă, femeia fecioară nu se ferește în a ieși din tipare atunci când vine vorba de machiaj. Să nu vă închipuiți că va exagera peste măsură și va fi de nerecunoscut, nici chiar așa, însă va cunoaște mereu cele mai bune „trucuri" în materie de machiaj. Că e machiaj de zi, că e unul de seară, nativa acestei zodii nu se va sfii să apeleze la trusa de machiaj pentru a atrage priviri și laude din partea celor care au ocazia să stea în compania ei.

[Citeste si]

Scorpion

Chiar dacă nu va exagera cu machiajul, astfel încât să pară o cu totul și cu totul altă persoană, femeia scorpion nu se vede ieșind din casă fără să aibă măcar puțin lip-gloss. Preferă machiajul natural, însă chiar dacă este unul mai puțin observabil, va depune eforturi considerabile pentru ca acesta să arate cât mai „profi".
Prima impresie este cea mai importantă pentru femeia scorpion, tocmai datorită acestui fapt dorește să arate mereu cât mai bine pentru a lăsa loc unei bune impresii.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel