HOROSCOP: Top 5 femei care preferă banii şi nu dragostea

În realitatea contemporană acest prototip de femeie pare a fi din ce în ce mai răspândit. Sunt acele femei care au o predilecţie înspre a urmări banii, şi sunt mai reci când vine vorba de sentimentalisme.

1. Vărsător

Zodie de artist, cum se spune, femeile născute sub semnul Vărsătorului sunt materialiste şi le place asta. Îşi dezvoltă uşor această abilitate şi nu se simt tocmai prost când profită de naivitatea bărbaţilor din jurul lor. Preferă obiectele scumpe şi rafinate. De aceea aleg mereu bărbaţii care promit un viitor strălucit din punct de vedere financiar şi, în felul acesta, nu aleg foarte des cu inima.

2. Scorpion

Persoanele născute sub acest semn au o înclinaţie către tot felul de plăceri ale vieţii. Sunt, de regulă, obsedate de control, iar bărbatul care se află într-o relaţie cu o femeie Scorpion poate fi, adesea, comparat cu un mieluşel. Acestea dau dovadă de o putere de manipulare ieşită din comun, iar deseori bărbatul va face ceea ce femeia Scorpion îi dictează, crezând însă că e ideea lui. Când vine vorba de a cheltui, sunt cu capul în nori şi nu se mai uită la bani (mai ales când nu le aparţin).

[citeste si]

3. Berbec

Femeile din zodia Berbecului sunt cele care au cea mai mare capacitate de a avea două feţe. Pot juca un rol foarte uşor şi pot adopta multe identităţi, toate în funcţie de situaţie. Sunt egocentriste, mândre, cu abilităţi de realizare în viaţă şi capabile să ajungă mereu unde îşi propun. Pot fura mintea oricărui bărbat şi îl pot stoarce de bani, pentru a-şi procura tot ceea ce au nevoie.

 Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel