HOROSCOP: Top 5 cele mai atrăgătoare zodii

1. Berbec

Avand in vedere ca Berbecii sunt acei nativi extrem de carismatici si veseli, mai tot timpul ii vei vedea inconjurati de foarte multe persoane. Probabil te vei mira si-ti vei dori sa le afli secretele, insa sa stii ca nu e nimic iesit din comun: sunt doar ei insisi, au haz si putin sex appeal de la mama natura. Nu vei putea concura cu o astfel de persoana pentru inima persoanei pe care o iubesti in secret deoarece ei sunt niste asi ai flirtului, iar de cele mai multe ori ies cu "trofeul" fluturand prin fata ta.

2. Taur

Taurii intotdeauna isi vor dori relatii serioase si aceasta este cauza pentru care de foarte putine ori ii vei gasi singuri. Atrag acelasi gen de persoane ca si ei si se vor bucura de o viata plina cu satisfactii. Este o fire pasionala si senzuala- este foarte usor sa te indragostesti la prima vedere, insa daca-si gasesc sufletul pereche se va opri numaidecat din vanatoarea suprema.

3. Balanta

Misterul acestor nativi ai zodiei Balanta te poate da peste cap cu usurinta. Exact acesta este si lucrul ce atrage la ei- nu vor dezvalui niciodata intregul adevar despre ei si nu-ti vor pune pe tava tot ce trebuie sa stii. Te vor lasa sa te zbati, ba chiar te vor trata cu indiferenta pentru ca sa te inversuneze si mai tare si sa-ti doresti si mai mult sa-i ai in preajma.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel