HOROSCOP: Top 5 bărbaţi sensibili în funcţie de zodie

Rac

Bărbatul Rac este ideal, este exact ce şi-ar dori orice femeie- el este cel la care visãm când punem capul pe pernă. Dacă i s-ar da un cal alb, ar fi Făt-Frumosul nostru autohton. Este un bărbat extrem de sensibil ce se dedică întru totul trup şi suflet unei cauze. Când vine vorba de o relaţie amoroasă va lasă totul de la el doar pentru binele şi fericirea partenerei riscând să fie rănit de foarte multe ori. Nu bagă în seama zidurile şi precauţiile pe care ar trebui să şi le ia şi se aruncă cu totul în faţa relaţiei.

Leu

Chiar dacă este o persoană foarte puternică, în societate, când vine vorba de viaţa sentimentală se dedică în totalitate. Pentru el nu există jumătăţi de măsură şi nu crede în iubire neîmpărtăşită. Suferă extraordinar de repede din cauza acestor decepţii cauzate de diferenţa dintre realitate şi lumea creată în mintea lui, perfectă şi ideală. Este o fire foarte romantică şi aşteaptă de la partenera de viaţă să-i demonstreze la fiecare pas ce om minunat şi deosebit este.

Fecioara

La nativii acestei zodii tindem să credem că este mai mult vorba de timiditate decât de sensibilitate. Se retrag foarte repede şi uşor în cochilia lor dacă dau nas în nas cu o femeie mult mai puternică şi care-i intimidează. Este o persoană foarte critică şi care are foarte multe de spus dar doar persoanei care-i cucereşte încrederea- o problema extrem de importantă când vine vorba de ei. Este visător şi romantic, iar de aici atrage asupra sa şi latura sensibilă.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel