Horoscop săptămânal 19-25 Octombrie 2015

Berbec

Toate vor fi bune pana in weekend, cand te vei lovi de unele probleme pe care le-ai evitat de foarte multa vreme. In toate acestea se va implica si familia si va fi exact asa cum te asteptai.

Taur

Mare grija la persoanele in care alegi sa ai incredere, chiar daca este partenerul de viata. Daca nu va cunoasteti de multa vreme, cel mai bine ar fi sa ramai putin rezervat.

Gemeni

Situatia financiara are de suferit, deoarece ai raspuns afirmativ unor noi afaceri in care ai investit foarte multi bani. Ai mare noroc, oricum ar fi, deoarece acestia vor veni numaidecat din alte parti.

[citeste si]

Rac

Incearca sa-ti pui gandurile in ordine si mai mult decat atat, sa nu incurci sentimentele cu locul de munca si mai mult decat atat, cu bunavointa. Ai tendinta de a te baga in legaturi bolnavicioase in acest weekend.

Leu

Exagerezi toata saptamana si cu orice – pur si simplu nu te poti abtine si vei supara pe toata lumea care-ti iese-n cale. De recomandat ar fi sa te detasezi de toate pentru cateva zile si sa gandesti la rece toate cele intamplate.

Fecioara

Un fost partener se reintoarce acasa, lucru ce te va da grav peste cap si mai mult decat atat iti va zdruncina si relatia. Incearca sa fii deschis si sa-i spui partenerului actual exact cum stau lucrurile.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel