HOROSCOP săptămânal 11-17 aprilie 2016

Crişan Andreescu / 11 apr 2016 / 18:27 Salveaza PDF Comentarii

Berbec

Încearcă să faci cât de multe schimbări personale, pentru că ai nevoie! Trebuie să-ți schimbi dispoziția cumva. Socializează, arată tot ce poți, orice talent sau noțiune cunoscută. Oricum vei atrage numai atenție pozitivă, sfaturi bune și nicio ofertă nu este de refuzat. Puterea ta de convingere te poate ajuta să obții ceea ce îți dorești.

Taur

Întâlnește-te cu rudele și prietenii. Împărțiți idei și faceți schimbări pozitive în casă. Nu lăsa un incident minor să transforme totul în regret. Vei primi o mulțime de ajutor din partea unei anumite persoane. Stabilește-ți țeluri înalte, îndeplinește-ți responsabilitățile și nu te simți vinovat dacă refuzi pe cineva care profită de tine.

Gemeni

Vei avea parte de discuții legate de anumite planuri sau excursii scurte cu cineva la care ții foarte mult. Apucă-te de ceea ce știi că poți rezolva. Poți găzdui un eveniment la tine acasă. Nu te simți obligat să oferi altora mai mult decât poți și acceptă orice provocare nouă.

[citeste si]

Rac

Ia în considerare ceea ce îți dorești cu adevărat. Folosește-ți imaginația și vei găsi o metodă să câștigi mai mulți bani cu ajutorul talentelor tale. Nu te lăsa descurajat de o persoană negativistă. Crede în tine și poți face totul să se întâmple.

Leu

Ține-te de treabă și vei reuși să termini ceea ce ți-ai propus mai repede decât credeai. Nu fi distras de ceea ce spun sau fac alții în această săptămână. Ei se vor folosi de șantajul emoțional pentru a te convinge să iei parte la ceva extravagant. Fii ferm, dă un răspuns negativ și continuă-ți activitățile. O schimbare este binevenită.

Fecioară

Comportă-te normal și va apărea o oportunitate de a crea o legătură strânsă. Relațiile sociale te ajută să descoperi noi posibilități. Neînțelegerile emoționale își vor face loc. Vei înfrunta opoziția în relațiile cu partenerii, colegii sau cercul de prieteni. Fii pregătit să dai înapoi dacă nu ai chef de o ceartă.

Balanță

Nu lăsa emoțiile să interfereze cu ceea ce ai de îndeplinit. Implică-te în activități de voluntariat și vei întâlni o persoană care are idei și viziuni noi. Ți se cere un sfat, dar este o idee mai bună să fii doar un ascultător, și nu un psiholog. Nu călători și nu te întâlni cu superiorii tăi.

Citește mai multe pe yve.ro


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24