HOROSCOP. Ce spun astrele pentru săptămâna 21-27 septembrie 2015

Berbec

Esti autoritar acasa si vrei ca acest lucru sa se vada si la birou, insa parca superiorii iti pun bete-n roate, in loc sa te ajute si mai ales sa te sprijine. In weekend vei primi o veste nu tocmai buna.

Taur

Sunt favorizate calatoriile de orice fel, asa ca asta inseamna ca vei lipsi de acasa o buna perioada. Iti neglijezi partenerul si prietenii, iar acestia incep sa se cam sature de toate scuzele tale.

Gemeni

Este foarte important sa nu lasi sa te afecteze tot ce se intampla in sufletul tau. Ai afaceri de condus, parteneriate si mai ales prieteni care au nevoie de tot ajutorul. Spre sfarsitul saptamanii iti vei gasi linistea.

Rac

Ai tendinta de a incerca sa-i schimbi pe cei din jur si toate aceste actiuni te streseaza si te obosesc, mai ales daca nu este cazul. Lasa lucrurile sa vina de la sine si ai incredere ca ai ales oamenii potriviti pentru a-ti fi alaturi.

Leu

Iti merge bine din toate punctele de vedere. Sentimental insa, exista posibilitatea sa apara chiar o a doua varianta ce te va pune putin in dificultate. Lasa intuitia sa aleaga de data aceasta.

Fecioara

Te suprasoliciti cu diferite munci casnice, mai ales ca iti doresti o schimbare a mediului in care traiesti deja de cativa ani. N-ar fi rau daca ai accepta si ajutorul familiei, care tot insista de o buna perioada.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel