HOROSCOP, sâmbătă, 15 octombrie 2016

Berbec

Dimineață vă veți trezi cu nervi, iar starea va fi accentuată din cauza unor discuții în contradictoriu cu un partener de afaceri sau chiar un prieten. Păstrati-vă calmul și gândiți la rece situația!

Taur

Este ziua curățenie! V-ați făcut planuri să petreceți timpul acasă și să vă ocupați de locuință. S-ar putea ca micile schimbări pe care vi le doriți să presupună mici cheltuieli.

Gemeni

Multele sarcini pe care le aveți la muncă vă dau și weekendul peste cap. Însă, gândește pozitiv și vei vedea că există o rezolvare pentru toate.

Rac

Sunteți irascibil și vă deranjează orice persoană, cu orice vorbă. Această atitudine nu face decât să provoace tensiuni.

Leu

Partenerul de viață vine cu o propunere care reușește să vă scoată din această pasă proastă. Încercați să vă detașați de locul de muncă și să vă relaxați.

Fecioara

Sâmbătă: Toată ziua o să petreceți la cumpărături, lucru care vă relaxează pe deplin. Însă, spre seară partenerul de viață o să vă reproșeze că ați cheltuit prea mult sau că ați întârziați.

Balanță

O problemă mai veche nerezolvată cu partenerul de viață revine în centrul discuțiilor, ceea ce se poate termina cu ceartă. Păstrați-vă calmul!

Scorpion

Prietenii vă fac o propunere cu care vor reuși să te mobilizeze. O ieșire își priește, pentru că în ultima vreme ai pus munca pe primul loc.

Săgetător

Ai tendința de a critica pe orice și din acest motiv se va declanșa o mică ceartă cu un coleg. Cel mai bine ar fi să-ți prezinți scuzele!

Capricorn

Problemele cu banii vă determină să apelați la ajutorul unui prieten. Nu o luați ca pe un refuz din partea lui. Este vorba de o mică întârziere.

Vărsător

Sunteți pus pe ceartă și avân în vedere această atitudine cel mai bine ar fi să nu ieșiți cu prietenii în oraș. Riscați să vă certați și apoi să vă pară rău.

Pești

Din cauza lipsei banilor sunteți irascibil, iar oboseala acumulată vă face și mai nervos. Dacă vă simțiți depășit încercați să vă consultați și cu partenerul de viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel