EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 13 noiembrie 2021

Horoscop, sâmbătă, 13 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, sâmbătă, 13 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Mercur opoziție Uranus.

Mercur din Scorpion face o opoziție cu Uranus din Taur. Trebuie să aveți grijă cu cine vorbiți. Veți fi destul de provocați la nivel mental. În orice discuție vor apărea comentarii neașteptate. Mai ales dacă vorbiți cu persoane noi.

Berbec

Orice discuție despre bani va fi destul stânjenitoare pentru tine. Asta pentru că treci printr-o perioadă în care resimți o confuzie din punct de vedere financiar.

Taur

Spui multe lucruri fără să le gândești. Te simți provocat de către ceilalți și nu te poți abține. Dar poate este necesar să nu te mai abții.

Gemeni

Astrele îți recomandă să nu îți faci o listă cu multe treburi gospodărești. Astăzi vor apărea multe evenimente neprevăzute și nu te vei putea ține de toate.

Rac

Este o zi bună pentru a-ți pune ordine în gânduri. Dar asta va însemna să refuzi invitațiile unor prieteni sau unele evenimente mai superficiale.

Leu

Discuțiile cu membrii familiei te irită și îți ating unele puncte sensibile. Ai vrea să scapi de ele, însă ești implicat în mod direct în unele evenimente.

Fecioară

Ai un dor de ducă uimitor. Orice drum pe care îl vei face astăzi nu va fi lipsit de neprevăzut. Vei fi cel mai dornic de dezbateri pe teme serioase.

Balanță

Este o zi bună pentru a face cheltuieli pentru confortul căminului. Dar astrele îți recomandă să ai un sfătuitor bun pentru a evita graba.

Scorpion

S-ar putea să fii cel mai vorbăreț! Opoziția lui Mercur cu Uranus va scoate de la tine replici de toate felurile: ironice, înțelepte, filozofice.

Săgetător

Vei fi măcinat de multe gânduri din trecut. Dar nici tu nu le dai pace. Adică preferi să te anxietezi degeaba decât să fii prezent.

Capricorn

Nu este o zi bună pentru a sta doar în casă. Întâlnirile cu prietenii îți vor aduce nenumărate revelații. Multe evenimente neprevăzute.

Vărsător

Nu vei lăsa pe nimeni să se implice în planurile tale. Vei fi destul de autoritar și încăpățânat. Și vei comunica direct acest fapt celorlalți.

Pești

Îți vei da seama că unele subiecte nu trebuie discutate astăzi, nici cu rudele, nici cu prietenii. O zi bună pentru practici spirituale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel