HOROSCOP, sâmbătă, 13 mai 2017

Balanță

Ai vrea sa te odihnesti mai mult, dar nu prea ai parte de liniste. Ziua incepe agitat, de parca ai avea multe de facut in timp scurt, dar mai tarziu vei reusi sa-ti revii la starea de pace interioara mult dorita. Daca apare vreo provocare matinala, spune-i da imediat, pentru ca ai suficienta energie pentru a o duce la capat cu succes, cum ar fi o excursie, o drumetie, poate chiar si ceva sport. Dar seara ar trebui dedicata unor activitati mai sedentare, in care sa-ti refaci energiile. Linistea vine pe inserat.

Scorpion

Te afli intr-o companie aparent placuta, dar dupa cateva discutii, vei incepe sa-i privesti pe ceilalti cu un dram de suspiciune, de parca ai presimti ca au si ceva de ascuns. Nu te baza intru totul pe promisiunile lor, pentru ca ai putea avea de suferit de pe urma generozitatii iesite din comun dar care nu se va materializa in nici un fel. Mai bine te bazezi doar pe fortele proprii, decat sa crezi tot ce ti se promite acum sus si tare!

Săgetător

Azi ai nevoie de pauza, de o rupere totala de ceea ce te preocupa pana mai ieri. Nici cariera nu mai trebuie sa-ti incarce mintea cu probleme, nici banii nu mai trebuie sa fie o obsesie, ci incearca sa mergi intr-un loc care inseamna pace si odihna pentru sufletul tau si sa te relaxezi. Ca pleci undeva la tara, la padure, la mare, sau ramai acasa, simti ca-ti incarci bateriile cu o energie noua, chiar daca nu s-ar spune ca faci ceva special. Chiar si o ora in plus de somn sau putina lene in propriul tau camin au efecte benefice asupra psihicului si fizicului, pentru ca aceasta pasivitate te ajuta sa redevii tu insuti.

Capricorn

Priveste in jurul tau sa vezi cata lume s-a adunat in jurul tau! E o placere sa socializezi, sa conversezi, sa legi noi relatii, pentru ca aceasta zi te ajuta sa-ti maresti cercul de cunostinte extrem de usor. Imagineaza-ti ca azi faci rapid colectie de cateva zeci de carti de vizita, pe care, intr-o zi, le vei folosi, in sensul ca multi dintre oameni cu care ai sansa de a intra azi in contract, vor juca la un moment dat un rol important in planurile tale. Tine-i minte, memoreaza-le fetele, numele, functiile in societate, ca sa poti uza, candva, de asa-zisa prietenie pe care o legi astazi cu acestia. Si ei te vor tine minte, si ei te vor cauta candva!

Vărsător

Discuti la modul foarte serios cu o persoana care a trecut prin cateva probe majore de destin si observi la el transformari uluitoare. Esti curios sa afli cum a reusit sa ajunga la fel, si ii asculti povestea cu urechile palnie, pentru ca te regasesti cumva in experienta sa. Simti ca ai putea sa-i urmezi exemplu si sa faci si tu unele schimbari benefice in viata ta. Asculta deci ce-ti transmite cel din fata ta, pentru ca nu o face nici ca sa se laude, nici ca sa castige admiratia lumii, ci pentru ca stie ca exemplul lui poate fi urmat si de altii pentru a-si gasi calea potrivita. El poate fi mentorul tau intr-un moment de cautare de sensuri.

Pești

Desi ti-ar placea ca toate sa fie bine asezate pe un fagas stabil, trebuie sa accepti faptul ca, pana la stabilitate, e nevoie de schimbare. Accepta din mers toate schimbarile pe care trebuie sa le faci, pentru ca nu vei ajunge acolo unde iti doresti daca te cramponezi de lucrurile arhi-cunoscute si deja batute in cuie in viata ta. Te afli la mijlocul unui proces de schimbare pozitiva, si trebuie sa accepti faptul ca in fiecare zi te dezvolti, mai pui o caramida la cel care vei fi maine, ca trebuie sa inaintezi pas cu pas spre tinta propusa, fara a te complace intr-o lunga si pasiva stare de confort.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel