Horoscop. Partenerul IDEAL în funcție de VÂRSTĂ și ZODIE

BERBEC

1. Până la 29,5 ani partenerii cei mai potriviți pentru dvs se numără printre cei născuți sub semnul Leului și Săgetatorului. Când Berbecul trece peste această vârstă, începe treptat să se maturizeze, să devină mai puțin impetuos și pasionat, mai practic. În acest moment, Berbecul este compatibil cu semnul Capricornului și Fecioarei. 

2. După 29,5 ani Berbecul devine mai puțin egoist: se concentrează pe dragoste și sex și începe să-și dirijeze energia spre relații serioase și securitate personală.

TAUR

1. Până la 29,5 ani pentru Taur partenerii cei mai potriviți sunt cei sub semnul zodiacal Capricorn și Fecioară. Dacă alegeți Fecioară, trebuie să fiți conștient de faptul că este frumoasă, dar rece și că în zodia Capricornului găsiți un partener bun, dar după un timp nu mai poate satisface nevoile sexuale ale Taurului.

2. După 29,5 ani, Taurul începe să crească spiritual și poate găsi un partener potrivit în Gemeni și Berbec. Gemenii își vor spori inteligența, iar Berbecul va oferi foc și energie. Berbecul și Gemenii sunt semne intelectuale și este bine să fie în jurul Taurului.

GEMENI

1. Până la vârsta de 29,5 ani, Gemenii ar trebui să caute cei mai buni parteneri între Balanță și Vărsător. Toate cele trei semne ale aerului până la 29,5 ani acționează ușor, sunt suficient de libere dar și neserioase.

2. După 29.5 ani, Gemenii încep să se maturizeze și să-și cunoască adevăratul partener, care devine mai echilibrat. Găsesc adesea asemănări cu Taurul și Berbecul. Taurul le oferă stabilitate. 

RAC

1. Până la 29,5 ani, cei mai buni parteneri sunt Scorpionul și Pestii - între aceste trei zodii există o pasiune și o conexiune emoțională profundă.

2. După 29 de ani, Racul se maturizează și își realizează adevărata personalitate, devenind mai liberă și mai puțin îngrijorată. Apoi adesea găsesc că sunt compatibili cu semnul Gemeni și Fecioară.

LEU

1. Până la vârsta de 29,5 ani, cel mai bun partener pentru Lei sunt oamenii născuți sub semnul zodiei Berbec și Sagetator. Toate acestea sunt semne de foc. La această vârstă, ei sunt foarte independenți și acționează obiectiv și dezinteresat.

2. După 29.5 ani, Leii aspiră să devină mai răbdători în relația lor și mai practici. În acel moment al maturității, ei pot fi compatibili cu Capricornul.

FECIOARĂ

1. Până la vârsta de 29,5 ani, Fecioara își găsește partenerii cei mai potriviți printre cei născuți sub semnul Taurului și al Capricornului. Toate acestea sunt semne ale pământului și până la 29,5 ani se comportă pasiv, relațiile lor fiind relații casual și senzuale - stabile și limitate.

Persoanele aflate sub semnul Taurului pot adăuga blândețe Fecioarei nervoase, în timp ce Capricornul, cu un înalt simț al organizării, poate ajuta la aptitudinile practice ale Fecioarei.

2. După 29,5 ani, Fecioara începe să înțeleagă întreaga stupiditate a atitudinii sale față de viață și schimbare, dar numai după ce a acumulat o mulțime de cunoștințe și experiență. Acum pot fi compatibile cu Scorpionul și Leul.

BALANȚĂ

1. Până la vârsta de 29,5 ani, Balanța este din punct de vedere sexual, compatibilă cu semnul Gemeni și Vărsător.

2. După 29,5 ani, ele încep să se maturizeze și să devină mai practice. Deja s-a apropiat de stilul de viață mai calm. Descoperă compatibilitatea cu Scorpionul și Berbecul. Deoarece aceste două personaje sunt controlate de Marte, uneori sunt puțin dure și necesită o natură moale, echilibrată, care să promoveze comportamentul lor pașnic.

SCORPION

1. Până în vârsta de 29.5 ani, cei mai buni parteneri sunt printre Raci si Pesti. Toate acestea sunt semne de apă și la această vârstă sunt extrem de emoționale și actele lor mentale sunt la un nivel sexual. Uneori Scorpionii se potrivesc bine cu semnul Capricornului și Fecioarei.

2. După 29 de ani, ei încep să se maturizeze și își dau seama că permanentul lor ego devine treptat extrem de agresiv și puternic. Apoi, ele sunt compatibile cu semnul Taurului și Balanței, care au o mare răbdare și capacitate de a tolera caracterul autoritar al Scorpionului.

SĂGETĂTOR

1. Până la vârsta de 29,5 ani, cei mai buni parteneri ai Sagetatorului sunt oameni născuți sub semnul Leului și al Berbecului. Aceste trei zodii  sunt de foc și până la vârsta de 29,5 ani, relațiile lor nu sunt atât de strânse și interdependente, cum ar fi relațiile dintre semnele de apă.

Cuvântul cheie din relația lor este independența. În timpul adolescenței, Sagetatorul poate găsi parteneri buni între Taur și Pesti.

2. După 29.5 ani, Sagetatorul începe să se maturizeze. Ei își dau seama de adevărata lor personalitate, care devine treptat extrem de neliniștită. Apoi, ele sunt deseori compatibile cu Fecioara si Gemenii. Aceste semne au o inteligență ridicată care încântă Sagetatorul.

CAPRICORN

1. Până la vârsta de 29,5 ani, partenerii cei mai potriviți pentru Capricorn sunt oameni născuți sub semnul Taurului și Fecioarei. Aceste trei personaje sunt semne zodiacale ale pământului. Relațiile dintre ele sunt plăcute și puțin pasive, dar sunt în general stabile.

2. După 29,5 ani, Capricornul ar trebui să caute cei mai buni parteneri printre Vărsători și Scorpioni. Varsatorul il invata sa fie bun si nobil. Scorpionul este cea mai bună alegere pentru că este inteligent și viclean.

VĂRSĂTOR

1. Până la vârsta de 29,5 ani, cele mai potrivite pentru dvs sunt Gemenii și Balanța. Gemenii oferă stimulente intelectuale, prietenie fericită, iar Balanța - echilibru și armonie.

2. După 29,5 ani, Vărsătorii sunt mai interesați de viața practică, pământească și devin compatibili cu semnul zodiacal al Fecioarei și Berbecului.

PEȘTI

1. Până la vârsta de 29,5 ani, cele mai potrivite pentru acest semn zodiacal sunt Racul și Scorpionul. Între aceste semne poate fi o relație foarte strânsă - emoțională, pasionantă și adesea furtunoasă.

2. După 29,5 ani, Peștii sunt compatibili cu zodia Balanță. Ei atrag Pestii cu harul lor si echilibru. Când Pestii maturi sunt atrasi de Vărsător, care își extind lumea comunicării, îi ajută să scape de natura lor prea emoțională.

[citeste si]







Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel